Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az ilyen diszkós kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
tudjátok,amikor smároltok egy lánnyal egy buliban-utána elkéritek a számát,vagy facebook vagy valami?és lesz/lehet belőle komolyabb?
lécci kort is írj,köszi
2011. jan. 5. 21:42
2/27 anonim válasza:
Nem smárolok semmilyen csajjal, mert nem vagyok kiváncsi más farkának az ízére.
3/27 anonim válasza:
Alapból komolytalannak tartom, ha egy részeges estén egy diszkóban találkozunk, úgyhogy többnyire nálam utólag kizárt hogy egy ilyenből komoly legyen mégha ott helyben azt is mondom neki hogy még lehet belőle.
4/27 anonim válasza:
Én több barátnőmet is így jöttem össze.
5/27 anonim válasza:
Én több barátnőmet is így jöttem össze.
7/27 anonim válasza:
attól függ...
de mindig lehet több, az csak a lánytól függ
8/27 anonim válasza:
nem szoktam olyan csajjal csókolózni akinek fél órával előttem élveztek a szájába...
9/27 anonim válasza:
Éjszakás kapcsolat!!!!
XD
Lehet belőle komolyabb is de ha a százalékokat nézem karcsú az esélyed hogy részeged egy buliban ismered meg a nagy őt....
Üdv!
10/27 A kérdező kommentje:
most attólmég mert smárolsz egy lánnyal,nem feltétlen ribanc a csaj.am csak érdekességből kérdezem.
de egy ismerősöm is így jött össze a barátjával,1 éve vannak együtt.
2011. jan. 5. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!