Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért vagytok ilyen gyávák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ilyen gyávák?

Figyelt kérdés

Folyton azt tapasztalom, hogy a férfiak gyávák a párkapcsolatban! Leginkább most nem arra gondolok, hogy nem mernek kezdeményezni manapság, de arra is válaszolhattok, mert én még a régi gondolkodásmódban élek, hogy a pasi kezdeményezzen, attól pasi.

Inkább arra, hogy miért nem vagytok képesek szakítani, ha már valami nem oké? Ha úgy gondoljátok, hogy egy kapcsolat nem klappol, nemhogy meg sem beszélitek a lánnyal, hogy min kéne változtatni, de nem mertek elénk állni és közölni, hogy bocs ennek legyen vége. Inkább kikényszerítitek, hogy mi mondjuk ki. Úgy viselkedtek, vagy olyan helyzetet teremtetek, amit már képtelenség elviselni és nem bírjuk tovább! Kérek ellenpéldát, hogy még vannak férfi szerű férfiak a világon, akik megbeszélik a kialakult problémákat, de ha már valami tényleg nem megy, akkor van gerincük befejezni. 26/L.

2011. jan. 5. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én mindig probálok öszinte maradni,mégha a végén egyedüll maradok akkor is.Mert hazugságban nem akarok élni.De szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
2011. jan. 5. 19:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem csak te és én, de sajnos elég kevesen. Ma már szinte minden az egymáson való átgázolásról szól. Pont mostanában mondták nekem, amikor hasonlóképp kiakadtam ezen, hogy majd úgy is átformálódok és hozzáalakulok a világhoz, mert ha nem, eltaposnak. Én nem akarok hozzáidomulni ehhez az elferdült világhoz és nem is fogok- és az a mondat nagyon igaz, amit írtál- még ha egyedül maradok, akkor sem. De örülök, hogy ezt a véleményt nem csak én osztom.
2011. jan. 5. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság. Ha egy férfi kimondja, hogy mi a baj, mi nem tetszik neki, akkor a nő elkezd rinyálni, hogy milyen érzéketlen stb.

Az őszinteséggel ugyanaz a helyzet.

2011. jan. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!