Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért vagytok ilyen gyávák?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ilyen gyávák?

Figyelt kérdés

Folyton azt tapasztalom, hogy a férfiak gyávák a párkapcsolatban! Leginkább most nem arra gondolok, hogy nem mernek kezdeményezni manapság, de arra is válaszolhattok, mert én még a régi gondolkodásmódban élek, hogy a pasi kezdeményezzen, attól pasi.

Inkább arra, hogy miért nem vagytok képesek szakítani, ha már valami nem oké? Ha úgy gondoljátok, hogy egy kapcsolat nem klappol, nemhogy meg sem beszélitek a lánnyal, hogy min kéne változtatni, de nem mertek elénk állni és közölni, hogy bocs ennek legyen vége. Inkább kikényszerítitek, hogy mi mondjuk ki. Úgy viselkedtek, vagy olyan helyzetet teremtetek, amit már képtelenség elviselni és nem bírjuk tovább! Kérek ellenpéldát, hogy még vannak férfi szerű férfiak a világon, akik megbeszélik a kialakult problémákat, de ha már valami tényleg nem megy, akkor van gerincük befejezni. 26/L.

2011. jan. 5. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez furcsa. Hát nem tudom, hogy sikerült neked ilyet találni, rejtély számomra.
2011. jan. 5. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Most szakítottál vagy csak kötözködni akarsz?
2011. jan. 5. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Megkérlek szépen, hogy ne általánosíts!

Az Én kapcsolataimban mindig, minden problémát nyíltan megbeszéltünk és megoldást kerestünk.

Hajlandó voltam kompromisszumokat kötni a teljes harmónia érdekében.

Érdekes módon, Nekem felejtett el szólni a (volt) párom, hogy megkérték a kezét és házasodik.

És igen egy büdös rib@ncnak tartom, mert nyíltan bevallotta, hogy nem az érzelmek, hanem a pénz miatt.

Vehetlek Téged is egy kalap alá vele, csak azért mert Nö vagy?

22/F

2011. jan. 5. 19:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem most szakítottam, hanem fél éve, de tény, hogy velem ez történt. De ami miatt most kiakadtam, hogy egy ugyan ilyen példa van most megint az életemben. És nem értem. Nem kell felháborodni, azért mondtam, hogy kérek ellenpéldát, mert még reménykedek az ellenkezőjében.
2011. jan. 5. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Példának itt vagyok én.Sok esetben velem pont a barátnőim nem merték megbeszélni!De én mindig öszinte voltam a lányokhoz és vagyok is,plussz még hűséges is!Én soha nem kerteltem kimondani és kimutatni az érzéseimet!Ugy hogy ne általánosits,mert ti sem vagytok különbek.Tudom hogy a legtöbb férfi a szőnyeg alá söpri a gondokat és a problémákat,de azért ezzel nem mindenki van így.Én 20 éves koromban is korrekt voltam és kimondtam ha valami nem tetszik.

29/F

2011. jan. 5. 19:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Na erről van szó, kérem szépen! :) Ellenpélda. Köszönöm és örülök.
2011. jan. 5. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is!Akkor járunk?:D
2011. jan. 5. 19:31
 8/13 A kérdező kommentje:
:D:D Hát ez Jim Carrey-s volt :) Bár így menne minden :)
2011. jan. 5. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Hozzá állás kérdése!:)
2011. jan. 5. 19:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, némiképp lazábban kéne venni az életet. Élvezzük, ami még hátravan! :)

Egyébként tényleg örülök, hogy vannak még értékek a világban és nem csak a ferdítésről és a játszmázásról szól minden. Talán nem minden és mindenki éli rosszul az életét!

2011. jan. 5. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!