Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyesztően hatna rád, ha a párod kiteszi a közösségi oldalakon, hogy kapcsolatban vagytok?
Egyáltalán mikortól várható el ez a gesztus másiktól?
Van-e ennek jelentősége, fontossága?
Ti elvárnátok-e a barátototktól, barátnőtöktől?
Ilyesztően hathat ez a másikra, ha az egyik fél kinyilványítja így az összetartozásukat?
Köszönöm a kommenteket! :-)
nem izgat hogy ki-mit ír ki közösségi portálokra.
ha kiteszi hogy kapcsolatba akkor jól esik, ha nem teszi akkor leszarom.
mi kitettük kb 1+hónap után amikor a barátnőm bejelölt 1 közösségi portálon.
egész addig nem is voltunk "ismerősök" a közösségi portálon.. néha váltottunk 1-1 levelet randi megbeszélés vagy egyéb ügyben azt kész..
pedig már javában jártunk:)
na.. kb ennyire szarunk mind ketten ezekre a dolgokra:)
azon is csodálkoztam hogy bejelölt:D szerintem csak lustaságból tette mert úgy könnyebb levelet írni:D
22/f
Amúgy a facebookon az a vicces, hogy ha kiírod, hogy te kivel vagy kapcsolatban, nála is automatikusan megjelenik.
Én nagyon meghatódtam, hogy a férjem az esküvő után kicsivel kiírta, hogy házas velem. Aztán mikor ezt elmondtam, neki, hogy mennyire jól esett, nézett rám boci szemekkel, hogy őőőőő aztán nem írta ki, csodálkozott ő is, hogy át van nála állítva. (Bár lehet, hogy csak valami nagy rejtett romantikus, de ezt mondjuk kétlem.)
Én írtam az első választ, a komolyabb alatt valami olyasmit értettem, hogy tényleg együtt vagyunk, és nem csak mondjuk 2x randiztunk.
Az exem nem volt hajlandó kiírni, kérésre sem, 2 hónap után le is pattintott. A (közben már) férjem fel volt háborodva, hogy egyedülállóként vagyok fent. Egy másik exem még 4 év után sem reklamált. Embere válogatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!