Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyesztően hatna rád, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesztően hatna rád, ha a párod kiteszi a közösségi oldalakon, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mikortól várható el ez a gesztus másiktól?

Van-e ennek jelentősége, fontossága?

Ti elvárnátok-e a barátototktól, barátnőtöktől?

Ilyesztően hathat ez a másikra, ha az egyik fél kinyilványítja így az összetartozásukat?

Köszönöm a kommenteket! :-)

2011. jan. 1. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi a"komoly kapcsolat". Szerintem ha egy lánykával eljutottam az ágyig, az már szerintem elég komoly, persze ha közösen akarjuk a folytatást. Jó, lehet konzervatív vagyok, ha járok valakivel, igenis írja ki. Ha valaki nem teszi, az azért van, mert éppen nincsen ló és a számár is jó neki, de csak amíg nem jön jobb.
2011. jan. 1. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
rám a helyesírásod hat ijesztően.
2011. jan. 1. 21:53
 13/17 A kérdező kommentje:
még tart a másnap, de az ly miatt nem mentegetőzöm. :-D
2011. jan. 1. 21:58
 14/17 Moszuke ***** válasza:

nem izgat hogy ki-mit ír ki közösségi portálokra.

ha kiteszi hogy kapcsolatba akkor jól esik, ha nem teszi akkor leszarom.

mi kitettük kb 1+hónap után amikor a barátnőm bejelölt 1 közösségi portálon.

egész addig nem is voltunk "ismerősök" a közösségi portálon.. néha váltottunk 1-1 levelet randi megbeszélés vagy egyéb ügyben azt kész..

pedig már javában jártunk:)

na.. kb ennyire szarunk mind ketten ezekre a dolgokra:)

azon is csodálkoztam hogy bejelölt:D szerintem csak lustaságból tette mert úgy könnyebb levelet írni:D

22/f

2011. jan. 1. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
én se vagyok fent sehol a facebookon kívül, viszont a barátom igen. neki az van kint hogy egyedülálló de igazából nem nagyon érdekel, nem várom el tőle hogy átírja ha ennyire lusta hogy magától nem teszi meg. tudjuk egymás jelszavát is meg minden szóval akármikor beléphetnék így nem hiszem hogy a hátam mögött csajozgat, bár nem ellenőrizgetem. bízom benne és amúgy tényleg nemérdekel hogy mit ír ki a myvipre :D
2011. jan. 1. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
hmmm
2011. jan. 2. 00:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Amúgy a facebookon az a vicces, hogy ha kiírod, hogy te kivel vagy kapcsolatban, nála is automatikusan megjelenik.

Én nagyon meghatódtam, hogy a férjem az esküvő után kicsivel kiírta, hogy házas velem. Aztán mikor ezt elmondtam, neki, hogy mennyire jól esett, nézett rám boci szemekkel, hogy őőőőő aztán nem írta ki, csodálkozott ő is, hogy át van nála állítva. (Bár lehet, hogy csak valami nagy rejtett romantikus, de ezt mondjuk kétlem.)

Én írtam az első választ, a komolyabb alatt valami olyasmit értettem, hogy tényleg együtt vagyunk, és nem csak mondjuk 2x randiztunk.

Az exem nem volt hajlandó kiírni, kérésre sem, 2 hónap után le is pattintott. A (közben már) férjem fel volt háborodva, hogy egyedülállóként vagyok fent. Egy másik exem még 4 év után sem reklamált. Embere válogatja..

2011. jan. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!