Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyesztően hatna rád, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesztően hatna rád, ha a párod kiteszi a közösségi oldalakon, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mikortól várható el ez a gesztus másiktól?

Van-e ennek jelentősége, fontossága?

Ti elvárnátok-e a barátototktól, barátnőtöktől?

Ilyesztően hathat ez a másikra, ha az egyik fél kinyilványítja így az összetartozásukat?

Köszönöm a kommenteket! :-)

2011. jan. 1. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fönt a közösségi oldalakon.
2011. jan. 1. 21:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ijesztő-t j-vel írják.

Amúgy ha komoly(abb) a dolog akkor miért lenne ijesztő?

2011. jan. 1. 21:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne ijesztő, de lányoknak az tud lenni. Meg is fogadtam, h legközelebb nem én leszek az első, aki kiteszi.
2011. jan. 1. 21:34
 4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, megjegyzem j, nem ly! :-D
2011. jan. 1. 21:36
 5/17 anonim ***** válasza:

1.ez a normális h kiteszi h kapcsolatban, és tudatja mindnekivel h foglalt..

2.megkíméli magát az esetleges kellemetenségektől, hogy valaki nyomul, és közben foglalt..az a nyomuló félnek elég kellemetlen...dicsekvésből is kiteheti..

3.elvárom hogy kitegye a barátom!! mert ha nem teszi ki, akkor feltételezhetem, hogy azért nem írja ki, mert várja a jelentkezőket, és ha kapcsolatban ki van írva, akkor pedig valamilyen szinten elijeszti a szingli kis pÍcsákat.

4.egyáltalán nem ijesztő. ha ijesztő, akkor NEM SZERETED ÉS NEM KELL EGYÜTT LENNI.

csá

6/17 A kérdező kommentje:
mit értetek komolyabb alatt?
 7/17 anonim ***** válasza:
miért lenne ijesztő? ha egyutt vagytok, akkor egyutt vagytok.. nem?
2011. jan. 1. 21:38
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Igazából leszarom mi van a facebookon. Azt viszont tudom, hogy az excsajom dühöngött, hogy mire tőlem internetközelbe ért, nekem már át volt rakva egyedülállóra.
2011. jan. 1. 21:40
 9/17 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez tökre nem ilyesztő,nem a kezét kéri meg az embernek,hanem csak közösségi oldalra rakja ki:) persze sztem jóleső,hogyha kiírja,és tudatja mindenkivel,hogy Te az ővé vagy,de ez még nem jelent semmilyen elkötelezettséget sem!
2011. jan. 1. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem hatna ijesztően! De ha rá igen, jól felháborodnék!
2011. jan. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!