Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány változtatott volna meg ennyire?
Hát itt fix hogy több van. Mikor találkoztunk már nem egyszerű szia-val köszöntünk egymásnak, és nem is puszival :) Jobbal :)
Ma délután megyünk a városba. Csak úgy minden cél nélkül.
Ahhh megvolt az első csók?:D Helyes;)
Beszélgettél már vele komolyabban kettőtökről?
Így van, megvolt az első csók. Nem került még szóba kettőnk kapcsolata, az hogy járjunk vagy hogy hogyan tovább. Csak barátok vagyunk még, és én sem akarom elkapkodni a dolgot. Elvégre még kevesebb mint egy hete ismerem. De bejövünk egymásnak.
Én tereljem kettőnk kapcsolatára a témát vagy várjam meg hogy mi hogyan alakul?
És nagyjából mit mondjak neki? Tetszel nekem és több van köztünk barátságnál.
Szerintem ennyi idő után ő is rájött hogy tetszel neki;)
És biztos ,hogy azon gondolkozik ,hogyan beszélje meg veled ezeket. Még egy kicsit várhatsz vele ,hogy jobban megismerd, de ne túl sokat, nehogy azt higgye nem akarsz tőle semmit. Például egy ebéd mellett, vagy kettesben nálad/náluk megfoghatnád a kezét , megcsókolod és mondod neki, hogy többet szerzetnél tőle, mint barátság...
Nem egy rossz gondolat. Látom rajta hogy ő is többet akar valószínűleg. Olyan édesen tud rám nézni. És ugyebár az első csók is megvolt. Nem ellenkezett egyikünk se. Véletlen volt, de nem mondtuk azt utána hogy bocsi, nem kellett volna.
Jó vele lenni, nekem tetszik. Egyre jobban tetszik. Sokat gondolok rá. Telefonszámot ugyebár cseréltünk. Azóta ha megszólal a telefonom egyből ő jut eszembe és kicsit csalódottan nyugtázom a mikor látom hogy nem ő hív.
Minden nap találkozunk szóval az ötleted nem rossz.
Majd írok hogy mi hogy volt.
Nocsak...alakulnak a dolgok;)
Msnen is szoktatok beszélni? Hátha ott még több mindent megtudhatnál róla:P
Majd mond el neki, hogy rá szoktál gondolni alvás előtt....és figyeld a reakcióját, biztosan tetszeni fog neki;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!