Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg most mindenkinek buliznia kéne. Ti miért vagytok most otthon?
Indokoljátok meg, illetve a kort/nemet írjatok:)
Amúgy én azért, mert utálok bulizni:D
A "bulizás", mint olyan nem szerepel a szótáramban! Na de tényleg... elvárás, hogy egy csapat őrjöngő részeggel töltsem az estét, csak mert valaki anno kitalálta, hogy váltsunk évszámot?
Kettő: vizsgaidőszak.
21:44 : De, páran néznek, de hogyismondjam, krváranemérdekel, nekem így jó, az elvárások meg le vannak tojva. Gyűlölöm ezt az egész karácsonyi-szilveszteri sablonos képmutatást...
"Ezzel a hozzáállással nem néznek *titeket*, hát hogy is mondjam, hülyének?"
Mi ez az elhatárolódás? Te talán megbízotton keresztül írsz ide, vagy a kocsmaasztalon levő laptopodról?
Ha az embernek nincs társasága, akkor nincs, aki hülyének nézze, ilyen egyszerű.
Nem hívtak sehova, de nem is vagyok az a bulizós alkat. Igazi bulin még nem is voltam, pedig nem vagyok annyira zárkózott.
17/F
Én azért, mert nem otthon vagyok, hanem egy icipici faluban a szüleimmel, szeretek bulizni, de utálom a discot és azt, hogy elvárják mások, hogy hülye disco zenére táncoljak hülye részeg emberek között, mert ennek a hülye évnek vége van. Nem akarom egy hülye disco bulival ünnepelni ennek a hülye évnek a végét, mert az tök hülyeség lenne. Amúgy meg nincs is nagyon kedvem bulizni. És utálom a szabályokat, azért sem fogok elmenni bulizni, mert mások elvárják. :@
Amúgy kedves kérdező én True Blood-ot nézek (legjobb vámpíros sorozat!), sokkal jobb, mint a Vámpírnaplók és a fiúk számára is "férfiasabb".
16/L
True Bloodot már láttam:)
Nem csak vámpírosakat nézek, de most ez van terítéken:D
Netről letöltöm, természetesen HD minőségen....(H)
Azt én is utálom, ha valamit KELL csinálni, csak mert ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!