Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg most mindenkinek buliznia kéne. Ti miért vagytok most otthon?
Indokoljátok meg, illetve a kort/nemet írjatok:)
Amúgy én azért, mert utálok bulizni:D
mert nem ihatok alkoholt és antiszoc vagyok. és nem érzem jól magam akármilyen társaságban és nem akarok hótrészeg lenni, akinek az számít jó bulinak, amire nem is emlékszik.
aztán meg most nincs kivel lógnom...
L/18
Én is. Nem érdeken gyilkolászni az agyselytjeimet.
15 L
Rendesfiú. Csalódtam benned. Na jó. Nem.
22F
Majd megszereted a bulizást.
Idő kell.
Nem. Nem minden a bulirol szol. Az, hogy megyek pattogni a tancterre, meg illuminalt allapotba kerulok, annak semmi ertelme. Mennek en is ha hivna valaki, de elvagyok itthon is a csaladdal. Meg bekapcsolom a hazimozit meg eloveszem az alkoholt es iszok, ha annyira akarok. Ez egy ugyanolyan nap mint a tobbi. Semmi kulonleges nincs benne.
21f
"agyselytjeimet."
Nekem már most kihalt. Ez a szó pontos jével írandó.
Én több okból is. Fő ok, hogy most pont nem volt partihangulatom, és inkább nyugira vágytam.
Plusz a legjobb barátnőmnek, akivel bulizni szoktunk, és akivel igazán jókat tudunk bulizni síbalesete volt és most feküdnie kell, emiatt sem volt kedvem...
Gondolkodtam, hogy csak a rend kedvéért elmegyek valamelyik buliba, de mt amúgy is a szüleimné voltam és anyukám úgy örül, hogy itthon maradtam, hogy már ezért megérte. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!