Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ágyad van otthon? Nem tudom elhinni, hogy mindenkinek francia ágya van, akinek egyszemélyes van, azok elférnek ketten abban az ágyban? Vagy hogy oldjátok meg?
Nekem is francia ágyam van, 1 személyes volt, azon is elfértünk, de így jobb :P
17/L
Nekem is francia ágyam van 160x200-as el lehet rajta férni :))
amúgy páromnak egyszemélyes,többnyire úgy oldjuk meg, hogy amíg szerelmeskedünk vagy csak fekszünk, akkor összebújunk, néha elalszunk úgy, de általában amikor így maradunk, én felszoktam ébredni max 1-2 óra után (mert ugye hozzá vagyok szokva a nagy ágyhoz), akkor átmászok a másik ágyra, így neki is és nekem is kényelmesebb.
Otthon 2 ágy egymás mellett, de csak az egyiket használjuk.
Többet alszunk a koliban: 2m magasan egy egyszemélyes ágy. Nincs nagy hely, de el lehet férni. Általában kiskanál-nagykanál (vagy mi a neve:) )
Barátnőmnek francia-ágya van, de ott sem hagy nekem nagyob helyet :)
Amúgy eszembe sem jutott még, hogy egy egyszemélyes ágyon ne férnék el barátnőmmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!