Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most haragudjak és szidjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most haragudjak és szidjam le, vagy inkább ne törődjek az üggyel? (lejeb)

Figyelt kérdés

Voltunk egy házi buliba a barátnőmmel. A buli elején egy srác részegen meg akarta csókolni, de a barátnőm ellökte onnan. A buli közepe-vége fele egy másik sráccal ismeretlen okok miatt megölelték egymást. Ugyan azon a bulin amikor nem volt több szék beleült a haverom ölébe (Én nem ugyanabban a helyiségbe voltam ilyenkor), de nem is teljesen az ölébe csak az egyik lábára. A kérdés adott.

Most haragudjak és szidjam le, vagy inkább ne törődjek az üggyel?

2010. dec. 30. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

15:09 ez akkor így is lett volna.

Hát ha az én barátnőm smárolna mással, a sráccal beszélgetnék egyet...Barátnőmmel ugyan ez csak vele normálisan beszélgetnék... :)

2010. dec. 30. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
hát sztem beszélgess vele, mertha láűtja h téged hidegen hagy akkor többmindent fog magának megengedni legközelebb
2010. dec. 30. 15:42
 13/14 sasna ***** válasza:
nahh, látom, vannak még normalis pasik.. :) amugy sztem, ha meg tudsz bocsájtani, akkor bocsáss meg, ha nem, akkor meg hagyd ott.. hany évesek vagytok?
2010. dec. 30. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Valamelyik kérdező említette,hogy éretlen a lány... Miért lenne ettől éretlen? Én is megölelem néha a fiúbarátaimat. És nem tartanak éretlennek.

Kedves kérdező,az meg egy nagy marhaság,hogy ebből ügyet csinálsz. Aki le akarta smárolni,az rövid úton el lett küldve a pi*ába,tehát a lányka nem volt hűtlen. A lábára ült,nem ült rá a farkára,nem simult hozzá gondolom,csak nem volt hely. Jó mondjuk nem az ő haverja... Kicsit olyan flört/ribanckodás-gyanús,de nem vészes. Számonkérheted,mondhatod neki hogy ne csináljon ilyet mert neked ez rosszul esik,de ezért még nem kell levágni egy nagy veszekedést.

20L

2010. dec. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!