Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyen túl magam ezen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyen túl magam ezen, esetleg hogy törődjek bele?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ismerek egy férfit, aki tizenhárom évvel idősebb nálam. Én tizenöt éves vagyok, ő huszonnyolc. Két éve ismertem meg egy (illetve kettő) közös nyaralás alkalmával. Nagyon jó embernek ismerem, humoros, kedves, és emellett még jól is néz ki. Rengeteget beszélgettünk, komolyabb dolgokról is. Így utólag, minél kevesebbet látom, kezdek rájönni, mennyire nagyon hiányzik nekem. Már több, mint három hónapa nem láttam, pedig egy városban élünk. Már szinte minden nap vele álmodok, és nem tudom hová terelni a gondolataimat. Ebben az is közrejátszhat, hogy az iskolám közvetlen közelében lakik, bár nem tudom. Nem mondom, hogy beleszerettem, bár ez elégvalószínűnek tűnik. Ez alatt a két év alatt volt barátom, akiről azt hittem, hogy szeretem, imádom, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van. Amikor ő megölelt, folyton ezt a férfit képzeltem oda. A volt barátomtól kaptam az első csókomat, és akkor is akaratlanul ő tolakodott a gondolataim közé. Ezzel a fiúval én szakítottam,mert nem akartam hazudni tovább se neki, sem magamnak, egy hónapig voltunk együtt.Azon már rég túltettem magam, hogy megpróbáljam elfelejteni, tudom hogy nem megy. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogy értessem meg magammal, hogy ebből nem lehet semmi. Ez azért olyan nehéz, mert ő is adott felém kisebb jeleket, amiket azért tartok fontosnak megemlíteni, mert a nyaralásokon, valamint a későbbi találkákon mind részt vett a barátnőm (akivel már nem tartom a kapcsolatot, de az ő családján keresztül ismertem meg ezt a férfit), és vele még csak hasonlókat sem csinált. Pl. leüt mellém a hintaágyra, átkarolta a vállam, és kérdezett olyanokat, hogy van-e barátom, együtt néztünk filmet, úgy hogy egymás mellett feküdtünk az ágyon, simán fogta magát, és átvette a pólóját előttem, közben szemmel láthatólag figyelt a reakciómra. Akkoriban még nagyon fiatal,és éretlen voltam, és nem nagyon estek le ezek a dolgok, ám ez a közel két év nagyon sokat változtatott a felfogásomon (részben családi okok miatt nagyon hamar kellett felnőnöm). Nem igazán jutok egyetlen fiúval sem tovább azon, hogy de jól néz ki. És akikre ezt mondom, azok is kicsit hasonlítanak rá... Én már azon is gondolkodtam, hogy van ez az apakomplexus-dolog, mivel bár nem vagyok tisztában teljesen, hogy mit takar, de valami olyasmi ha jól tudom, hogy az idősebb férfiak vonzanak mert apa nélkül nőttem fel (bárén csak félig...).

Szóval a véleményetek érdekelne erről az egészről,és hogy hogyan fogadjam el a helyzetet. Az érzésemen nem tudok változtatni, nagyon gyanítom, hogy esetleg beleszerettem. Neki van barátnője, akivel együtt él, már rég óta. A barátnőm, akire mindenben tudok támaszkodni, és mindig segít, ebben ő sem lát semmi megoldást...

Köszönök szépen minden választ, és kérem a bunkózástól kíméljetek, sajnos kapok eleget így is. ( nem mintha ezt a dolgot kiteregettem volna a barátnőmön kívül bárkinek is, nem emiatt kapom, amit kapok)

2011. febr. 20. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Mégha rendes ember is, Te túlságosan fiatal vagy hozzá. Szerintem csak barátok legyetek, ill. szerintem az lenne a "legjobb választás".
2011. febr. 20. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
én is 15 éves vagyok és hasonló problémám van.. nekem egy 23 éves fiúval van szinte ugyanez csak köztünk történtek dolgok... én is elakarom felejteni már jó ideje és kb 1 hónapja azt hittem hogy már sikerült is de mostmegint egyre többet gondolok rá és vele álmodom szinte minden éjjel... egy megoldás van : lefoglalod magad valamivel, ha rágondolsz gyorsan elkezdessz vmi mást csinálni eltereled a gondolataidat nem beszélsz vele... ilyesmi...
2011. febr. 20. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy rosszul fogalmaztam, de én nem szeretném elfelejteni, én csak azt akarom, hogyne akarjak semmit tőle. Még akkor sem akarom elveszíteni, elfelejteni ha ezen az érzésen nem tudok változtatni... akkor inkább így érzek, semmint elfelejtsem. Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg hogy tudnék "semmit nem érezni iránta" felejtés nélkül?

Ennek ellenére köszönöm a válaszokat :)

2011. febr. 20. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedomaci befigyel. ezaz kislány, másszál csak rá egy nálad kétszer idősebbre!
2011. febr. 21. 00:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, ez most jól esett ;)

egy szóval sem mondtam, hogy bármit is akarnék tőle.

2011. febr. 21. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek feltenni ezt a kérdést? Szerinted van valami varázsbogyó a felejtésre? Ha csak nem leszel szenilis akkor az időn kívül más nem segít.
2011. febr. 22. 15:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Ennyire félreérhető voltam?? Mondom, hogy elfelejteni nem akarom. Ilyen "szerelem elleni védőoltás" szerű dolog kéne, ha van. Nem mint tárgy, persze. Ha nincs semmi, amit tudnátok akkor ennyi...
2011. febr. 22. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:

naszóval

butaság egy nálad kétszer idősebb férfira gondolni, mint a párod

szinte lehetetlen...

az idő segíteni fog megváltozni

2011. febr. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!