Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most haragudjak és szidjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most haragudjak és szidjam le, vagy inkább ne törődjek az üggyel? (lejeb)

Figyelt kérdés

Voltunk egy házi buliba a barátnőmmel. A buli elején egy srác részegen meg akarta csókolni, de a barátnőm ellökte onnan. A buli közepe-vége fele egy másik sráccal ismeretlen okok miatt megölelték egymást. Ugyan azon a bulin amikor nem volt több szék beleült a haverom ölébe (Én nem ugyanabban a helyiségbe voltam ilyenkor), de nem is teljesen az ölébe csak az egyik lábára. A kérdés adott.

Most haragudjak és szidjam le, vagy inkább ne törődjek az üggyel?

2010. dec. 30. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nektek már úgyis teljesen mindegy.
2010. dec. 30. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, ha más nem volt.
2010. dec. 30. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Én kérdőre vonnám,de nem veszekednék. Veszekedéssel semmi nem oldódik meg.
2010. dec. 30. 15:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát még a bulin fülembe jutott, hogy megölelte egy srác meg ő is a srácot... Kérdeztem is tőle, hogy ki volt az. De nem mondta meg mert tudta, hogy nagy balhét csináltam volna... Így utólag elmondta, akkor annyit mondott, hogy nem tudja és csak engem szeret.
2010. dec. 30. 15:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor bizony titkolózik.
2010. dec. 30. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát ja. Vagy az exe volt, vagy a szeretője, vagy a te egyik jó barátod.
2010. dec. 30. 15:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Esetleg fél, mert olyannak ismer téged, hogy jól megvered a srácot.
2010. dec. 30. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát ha szarul esett, akkor beszélj vele, de ne üvöltözve, hanem nyugodtan. Fejtsd ki, hogy annyira szereted, és féltékenykedsz egy kicsit. Kérd meg, h máskor ne ölelgessen idegen srácot. Ha felpukkad, akkor valszeg előbbutóbb szakítatok úgyis.
2010. dec. 30. 15:10
 9/14 sasna ***** válasza:
éretlen a lány.. de nem értem, h mit vagy ezen ugy felakadva, még vmelyik nap erősködtek a pasik itt az oldalon, h őket nem érdekli, h a csajuk mással smárol, mert az olyan gyerekes, csak a nők olyan hülyék, h ezen felakadnak :)
2010. dec. 30. 15:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, ha a csajom mással smárolna.
2010. dec. 30. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!