Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem gyönyörű a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem gyönyörű a barátnőm, de néhány haverom szerint nem annyira. Mit gondoltok erről a lányról? (lent képekkel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Na?? ha kell még kép szóljatok.

2010. dec. 28. 17:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Azért nagy bunkó vagy hallod.

Szegény csaj, most megalázod.

Valószinüleg jobbat érdemelne, mint Te, mert egy teljesen korrekt csajnak néz ki, nem egy utolsó........

Kapsz 100 eurot, ha elküldöd a nevét és cimét a bankszámlaszámoddal együtt.

2010. dec. 28. 22:56
 32/33 anonim ***** válasza:
Jah, szerintem sem túl korrekt itt az anonímek körében kérdezgetni, hogy kinek tetszik a macám. Áhh, szegény lány, én is nagyon sajnálom. Ha nekem tetszik egy nő, az a lényeg, a többiek nem érdekelnek. Miért? Mert tudom ,hogy mindenkinek megvan az ellentábora. Már valakik mindenkiről megmondták, hogy állati csúcsszuper, meg azt is ,hogy nem nagy szám. Akkor melyik az igazság? Mindenkinek megvannak az útálói, ezzel együtt kell tudni élni. A lány egyébként nem rossz, nálam egy 10 es skálán 7 vagy 8 as kb. Nem az esetem, de nem csúnya. Szép simán. Főleg a faltámasztós kép. A második kép nem sikerült től jól.
2012. aug. 9. 03:28
 33/33 anonim ***** válasza:
csini.
2012. aug. 14. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!