Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem gyönyörű a barátnőm, de néhány haverom szerint nem annyira. Mit gondoltok erről a lányról? (lent képekkel)
2010. dec. 28. 17:31
21/33 anonim válasza:
dicsekedsz?:D sztem nagyon kis szép a barátnőd, és a haverok meg csak irigyek;)
22/33 anonim válasza:
Nagyon szép, bár én nekem lenne ilyen alkatom meg arcom...:S
23/33 anonim válasza:
a haverjaid lehet hogy azt akarják hogy szakitsatok és aztán megdugják
24/33 anonim válasza:
Hogy te mekkora köcsög vagy???
Nem mindegy, ki mit gondol?
Neked annyira csak a külseje számít, hogy ha többen írják, hogy csúnya, akkor kidobod?
Képes vagy ide kitenni a képeit? Remélem, megtudja valamelyik haverodtól, milyen kedves vagy.
25/33 anonim válasza:
őszintén, én örülök annak ha nekem tetszik egy csaj és mások aztmondják rá hogy nekik nem tetszik. akkor tuti nem akarják majd elcsábítani.
26/33 anonim válasza:
Teljesen őszintén mondom, szerintem is csak féltékenyek a haverjaid. :P Vagy csak ízlések és pofonok, mindegy. Szerintem is nagyon szép lány, a képek alapján életteli és mosolygós. Ha még okos és érzelmes is mellé, akkor főnyeremény. :)
27/33 anonim válasza:
Én kib.sználak a p.csába ha megtudnám h felraktad a képeim a netre... Elég gáz vagy. Ez a csaj tuti nem érdemel meg egy ekkora tahót. (N)
28/33 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire okos. ha ide tenné a barátom a képeimet, és mások véleménye számítana neki, hát ne tud meg mit tennék vele...........
A kérdésre válaszolva: szép lány
29/33 Dilettáns döggomba válasza:
Szerintem is szép lány.
30/33 anonim válasza:
Megdugnám rendessen a picikét!Nem adod kölcsön?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!