Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a csajok nem a pénzre mennek, Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tele vagyunk pénzzel, mindenem megvan(még több is, mint ami kellene), mégis lepattintanak állandóan a csajok. Eddig senkivel nem találkoztam, aki más arcát mutatta volna, mert megtudta, hogy van miből költeni. Úgyhogy ezzel meg is van cáfolva az egész...
(Természetesen máshogy se megy a csajaozás, mert túl sovány vagyok, és félős, de az részletkérdés)
Szerintem igen.... Ha nem is tudatosan de tudat alatt biztosan! Kipróbáltam elhívtam több lányt randizni és nem költöttem semmit.... EGYIKKEL SEM JÖTTEM ÖSSZE! Azoknál a lányoknál pedig akiknek vettem valamit vagy meghívtam őket ide-oda és mindent én álltam (elég nagy összegekről beszélünk) Azokkal EGYTŐL EGYIG! összejöttem..... Szerintem ez elég meggyőző....
2011. jan. 26. 18:14
2/11 anonim válasza:
Nem csak a pénzre, kell nekik a della meg a lóvé is.
2011. jan. 26. 18:14
3/11 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. Én aztán próbáltam mindent. Meghívogattam őket, ajándékoztam az éppen kiszemelt "áldozatot", míg végre benyögték, hogy csak barátok akarnak lenni. Szóval nem elsősorban a pénzre mennek, hanem a kigyúrt, segghülye garázsajtókra(vagy alfahímekre)
2011. jan. 26. 18:16
4/11 anonim válasza:
Első: én voltam már randizni jó pár fiúval, és volt olyan is, hogy már az első randin is én hívtam meg. Vagy olyan, hogy feleztünk. Mindkettőből kapcsolat lett.
Bár az megint más, hogy első randin a közvélekedés szerint a fiúnak illik fizetnie, később már mehet felesbe.
2011. jan. 26. 18:17
5/11 anonim válasza:
Nem mind a pénzre megy, van akinek a külső fontosabb.
2011. jan. 26. 18:23
6/11 anonim válasza:
Szerintem a csajoknak nem minden a pénz.
Persze most lepontoztok, de annak a nőnek, lánynak, aki már megérte az igazi csóróságot, fontos szempont a pénz.
Ilyen esetekben akár elsődleges is lehet.
Egyéb esetekben igenis számít a külső és nehezen kivitelezhető a folytatás, ha nincs meg a testi vonzódás. Az idő persze ezt is felülírja.
Felnőtt férfiaknál már az is jó, ha két fokkal szebb az ördögnél. :)
2011. jan. 26. 18:25
7/11 anonim válasza:
Én egyáltalán nem a pénzre megyek, de nem is a kigyúrt alfahímekre, ahogy írtad, kedves kérdező. Engem az vesz le a lábamról, ha egy fiú kedves, udvarias, jószívű, megértő és hűséges és mutassa ki az érzelmeit. Az előző barátomat kb mindenki kiröhögte a külseje miatt, nem is volt gazdag, nem hívott meg helyekre, hanem mindig közösen fizettünk, én mégis vele voltam másfél évig, mert szerettem. A mostani barátomba se azért szerettem bele, mert meghívott egy forró csokira, hanem mert udvarolt nekem, és belezúgtam, a fentebb leírt tulajdonságok miatt. Nem minden csaj olyan, bár manapság sajnos valóban sokaknak a pénz meg a külső számít. :( De ez ugyanúgy elmondható a fiúk egy részéről is... 20/L
2011. jan. 26. 18:32
8/11 anonim válasza:
Érzelem így vagy úgy,a pénz ma már mindent "felűlír"...
Szomorú de így van...
Minden és miden dolog mögött ott van a pénz.
2011. jan. 26. 19:03
9/11 anonim válasza:
Első válaszoló. Annyira azért nem élünk modern korban,hogyha elhívsz randira egy csajt és vele fizettetsz mindent,akkor nem pattannak meg mellőled. A legkevesebb hogy te állod a randi költségeit.
2011. jan. 26. 19:41
10/11 anonim válasza:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Hány éves vagy? Talán várnod kell még,hogy összeakadj valakivel aki komolyan gondolja veled pénztől függetlenül és nem csak a kigyúrt menő autós csávókra hajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!