Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról az exbarátokról, akik megölik az excsajukat?
Figyelt kérdés
Van-e az az ok, indok, ami kiváltana belőled ilyet? Hogy megöld azt a lányt, akit mindenkinél jobban szerettél? És egyáltalán, mit gondoltok az "exgyilkosságokról"?2010. dec. 28. 12:54
11/34 anonim válasza:
"A háború szolgálja az evolúciót és a fejlődést"
Ilyet azok írnak, akik nem harcoltak még háborúban, nem vesztették el a szerettüket háborúban és még fantáziájuk sincs ahhoz, hogy ezt elképzeljék. Nagyon más az, ha az ember körül golyók röpködnek, mint ülni a számítógép előtt és szörnyeket lődözni a monitoron.
12/34 anonim válasza:
Gyáva és gyenge alakok, Taigetosz-pozitívak. Én ugyanazzal büntetném őket, amit az exüknek adtak, vagy csak szimplán életük végéig kényszermunkáztatnám őket, akkor legalább hasznosak is nekünk.
13/34 A kérdező kommentje:
13:15 - Nagyobb távlatokban kell gondolkodni. A hátországra gondoltam.
2010. dec. 28. 13:27
14/34 A kérdező kommentje:
13:17 - Szerintem erősek.
2010. dec. 28. 13:27
15/34 anonim válasza:
Mi van, most azt várod, hogy valaki pozitív dolgokat írjon ezekről az idegroncsokról? Hát szerintem nem fog összejönni. Elmeileg háborodott alakok, akik nem tudták elviselni gyengeségüket, ezért az exükön vezették le, pedig saját magukon kelletett volna...
16/34 A kérdező kommentje:
Én mindig is tiszteltem a harcot.
2010. dec. 28. 14:05
17/34 anonim válasza:
Te egy beteg ember vagy...
13:15-ösnél a pont...
18/34 A kérdező kommentje:
Ha olyan beteg lennék, nem itt kérdezősködnék, hanem a kezem járna, nem a szám.
2010. dec. 28. 14:14
20/34 A kérdező kommentje:
Ne politikázz, Te állat!
2010. dec. 28. 14:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!