Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok-e, ha egy komoly kapcsolatban (csak az jöhet szóba) nekem elvárások a következők?
1. A lány gondolkodjon úgy, hogy ha mondjuk évekig jól megvannak a barátjával (bárki is az), akkor szívesen összeházasodik vele, szívesen elkötelezi magát.
2. Házasság előtt is legyen szeretkezés.
3. Zárjuk ki az abortuszt, ha vállalni nem tudjuk, adjuk örökbe a véletlenül becsúszott gyermeket, de ne pusztítsuk el.
Megértem az abortusz melletti érveket.
De az egészségügyi kockázata is riaszt. Meddőség pl. Nem akarom, hogy ez történjen a kedvesemmel. Még mindig jobb, ha szül és később simán lehet gyereke, mintha abortusz miatt válna meddővé.
Én tudom, hogy a nő hordja ki a gyereket. De akkor is, ha nő lennék képtelen lennék elvetetni. Annál minden jobb.
Meg azt ugye nem kell mondjam: mindent amit lehet, megtennék a várandós barátnőmért. Szerintem sehogyan sem korrekt abortuszt csinálni. A felnevelést is meg lehet oldani, ha nagyon akarják a felek. Nem tetszik, mikor a karrier felborulásával érvelnek. Sokra megyünk, ha a karrier marad, de később nem jön össze a gyerek.
Kedves 77 %-os... Nem az egész világ bolondult meg. Te se, remélem én se. Vannak normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!