Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondják, hogy a csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondják, hogy a csajoknak fontos a biztonság, bla-bla-bla… Tőlem félnek a csajok. Mert kiszámíthatatlan vagyok, nem tudják, mit fogok lépni… Miért-miért-miért, miért fontos a biztonság?

Figyelt kérdés

No, a kérdés. Szokták az xx kromoszómások mondani, hogy a biztonság nagyon fontos, hogy egy srác mellett biztonságban érezze magát az ember, meg efféle trutymókat. Na most akkor mondom a jó kis poént: tőlem FÉLNEK a lányok. Nem a külsőmtől, hanem a kisugárzásomtól, személyiségemtől. Félnek tőlem, vannak akik egyenesen rettegnek! Kiszámíthatatlan vagyok, és néha konkrétan ijesztő. És igazából nem értem, miért kell ennek a nyavalyás biztonságnak lenni a legfontosabbnak. Én imádom a kiszámíthatatlant, amikor egyik pillanatban még Sisters of Mercy-t dúdolgatok, másik pillanatban pedig már zsaruk dörömbölnek az ajtómon, és ordít a szomszéd. Miért fontos a biztonság? Biztonság = nincs izgalom. Nincs izgalom = nincs értelme az életnek. Miért olyan fontos ez a mocsadék biztonság? Miért nem tetszik a kiszámíthatatlanság, a veszély a lányoknak?

Engem nem tudnak a nők irányítani, az akaratuk nem hat rám, és ez is rettentően bosszantja őket.

És sajnos-sajnos néha bunkóba hajlóan őszinte vagyok.

2010. dec. 26. 22:55
1 2
 11/14 Мirkó ***** válasza:
87%

Talán azért mert kib@szottul önző vagy. Nem érdekel mit akar a másik, a szomszéd a csaj akárki, csak az a fontos h neked pillanatnyilag izgalmas és jó legyen. Élvezed h félnek tőled, élvezed h felbosszantasz másokat, ez szánalmas is =) Más nem tud irányítani icipicit sem, nem tudsz alkalmazkodni = önzőség. Bunkóan őszinte vagy, mert magadon kívül más nem érdekel, h rosszul esik neki, csak az érdekel h elmondhasd a véleményed és neked jó legyen = önzőség.

Hát tod az önző embereket nem csak a csajok hanem úgy ált senki más sem szereti :P Egyébként az jó dolog ha vki spontán, tud újat mutatni stb. csak van egy határa mert azt is figyelembe kell venni h nem egyedül élsz ezen a bolygón :P

2010. dec. 26. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Dórikád???
2010. dec. 27. 02:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért fontos a biztonság, mert a legtöbb lány férjjelölteket keres, és csak azok a férfiak felelnek meg ennek, akik képesek biztonságot teremteni a szeretteik számára.
2010. dec. 27. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem szimpatikus a gondolkodásod.

én is így vagyok vele, ki kell használni az életet. muszáj egy kicsit rosszalkodni:D

és szeretem a kiszámíthatatlan embereket, nem tudom mi a baj velük.

17/L

2011. jan. 19. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!