Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiszámíthatatlan, eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszámíthatatlan, eléggé megismerhetetlen vagyok (gyakran magam számára is). Miért nem szeretik ezt a lányok?

Figyelt kérdés
Sajnos elég gyakran kiszámíthatlanul viselkedem. És ettől megriadnak a lányok. Nem kell rosszra gondolni, hogy megverem, vagy ilyesmi... Csak... Nem biztos, hogy úgy reagálok dolgokra, ahogy kellene, néha el-eltűnök, néha felbukkanok, néha megmagyarázhatatlanul levert és/vagy hideg vagyok, néha pedig túlságosan szenvedélyes. És sok lány, sőt, szinte semelyik lány nem bírja ezt hosszútávon. Miért van ez?
2010. jan. 7. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy drámakirálynő vagy. Az meg nem kell senkinek.
2010. jan. 7. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az én párom is ilyen sajnos...és hát azért lehet nagyon nehezen bírni, mert mindig rettegek tőle, hogy milyen kedvében találom és hogy vajon most kedves lesz e velem, vagy még a levegővételemet is kritizálni fogja....ez egy állandó stressz, mert mégha kedves, aranyos is, bármikor válthat úgy, hogy én azt észre se veszem
2010. jan. 7. 12:08
 3/9 A kérdező kommentje:
De egy valamiben biztos lehet, akit szeretek: hogy tényleg szeretem, hűséges vagyok, és igazából, amíg Ő van, nem nagyon lesz más lány, rajta kívül.
2010. jan. 7. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Egyszer gondold végig,hogy te hogy tudnál úgy alkalmazkodni valakihez,hogy nem tudod mire hogy fog reagálni.Nem tudsz neki meglepit csinálni,mert nem tudod örülni fog vagy épp kiakadni.Nem mered felhívni,mert lehet épp közönyös lesz vagy mérges,de az is lehet,hogy örülni fog stb.Így nehéz élni,hogy nem ismered meg a másikat és az egész élet vele bizonytalan,mert attól függ a napja,hogy épp milyen lábbal kellet,de az is lehet,hogy percről precre más a kedve.Ez kiborító.Empátia,gondolj bele a társad helyzetébe és mindent megértesz!!!
2010. jan. 7. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert enek a jogát maguknak tartják fenn, nem gondolod?
2010. jan. 7. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Háááháá..gondold már végig:D

Kinek kell egy kiszámíthatatlan ember,akit nem lehet kiismerni,akiről nem tudjuk mire hogy reagál

"néha el-eltűnök, néha felbukkanok"

Mondjuk mertha szeret valaki halálra idegeskedik,hogy mi lehet veled..ilyenre senkinek nincs szüksége..

2010. jan. 7. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, de nem emiatt nincs barátnőd higgy nekem! az egyik válaszoló is írta hogy az ő barátja is ilyen. ez van, nincs mit tenni...
2010. jan. 7. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Te szeretnél ilyen lányt magadnak? Hogy seha nem tudhatod hogy mire számthatsz tőle? Meg hogy eltűnjön, meg felbukkanjon amikor kedve tartja, szarva arra hogy ez neked milyen? Ha nem szeretnél ilyen lányt akkor miért nem szeretnél? És már válaszolhatsz is magadnak. És a másik fele, hogy honnan tudja a lány hogy tényleg szereted, ha folyton szívatod? Nem elég azt mondani, be is kell bizonyítani. Ha tényleg szeretnéd nem csinálnál ilyet, hanem próbálnál élhetőbb lenni. Szóval ha szeretnéd hogy melletted maradjanak, akkor nyugodtan próbálj magadon változtatni.
2010. jan. 7. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába szereted, ez önmagában nem elég a boldogsághoz.
2010. jan. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!