Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen kiszámíthatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kiszámíthatatlan a szerelem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
mert ha kiszámítható lenne, unalmas lenne az élet
2010. okt. 31. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert ez így szép. A szerelem érzéséhez nem csak a boldogság, de az elkeseredettség, csalódottság, fájdalom érzése is hozzátartozik. Ezt el kell fogadni, megváltoztatni nem lehet... Túl könnyű lenne minden, ha csak boldognak kéne lenni egész életünkben! :)
2010. okt. 31. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Azt azért még hozzátenném hogy én pl. azért szakítottam a barátommal 2,5 év után, mert túl kiszámítható volt. Tudtam előre mikor mit fog csinálni, mire mit mond. Nem volt benne semmi érdekes egy idő után.
2010. okt. 31. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:

15:38 - Akkor neked a szerelmed volt kiszámítható :P A szerelem kiszámíthatatlan :)

Francokat szép ez így :( Ha egész életedben csak sz*psz miatta mert sosem viszonozzák akkor nem mondod hogy "mert ez így szép"... 27 éves vagyok

2010. okt. 31. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Azt már neked kell tudnod hogy miért szívsz miatta folyamatosan. Én 20 éves vagyok, és nem egyszer csalódtam sajnos, csaltak már meg legjobb barátnőmmel, dobtak egy utolsó eszetlen libáért, alapból össze sem jöttek velem, mert olyan vagyok amilyen, ugyanakkor bőven volt részem szép dolgokban is a szerelemnek köszönhetően, és alapjáraton a szerelem mint szó még mindig nagyszerű érzésként él bennem... minden csak felfogás és hozzáállás kérdése... azon elgondolkodtál már, hogy miért csak sz*psz miatta??? (hogy a te szavaiddal éljek...) Lehet hogy benned is akad némi hiba, nem csak a "szerelemben"!!!
2010. okt. 31. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:

16:05 - persze hogy gondolkoztam rajta, és tudom is hogy miért járok így mindig. Rosszkor vagyok rossz helyen, avagy nem jól adja a gép. Ennyi. Ha tudnám befolyásolni akkor pl azt szeretném aki szeret engem és jó lenne. :)

Eddig nem alakultak jól a dolgok ezen a téren, de biztosan lesz még jobb is.

Van bennem hiba mint ahogy mindenki másban is, de ez hogy jön most ide? És miből gondolod, hogy a szerelmet hibáztom?

Mintha picit felhúztad volna magad azon amit írtam.

Ha megbántottalak ezzel akkor bocsi, nem állt szándékomban. :)

Csak annyit mondtam, hogyha idáig nem viszonozták volna a szerelmedet, akkor nem mondod, hogy ez így szép. Gondolom ebben egyetértünk :)

2010. okt. 31. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Inkább csak az emiatt eszembe jutott emlékek húztak fel szerintem, nem a hozzászólásod, viszont ha a szerelem plátói akkor is szép, csak észre kell venni az apró örömöket... Amikor egy-egy szóval mosolyt csal az arcodra az illető, avagy csak szerez neked egy szép percet... Az ilyeneken az emberek hajalmosak átsiklani, és észre sem venni, pedig sokkal boldogabb lenne mindenki, ha kicsit pozitívabban élné meg a helyzetet. Igen, úgy szerelmesnek lenni valakibe, hogy ő nem viszonozza baromira nehéz dolog, de ne mond nekem, hogy soha egyikkel sem éltél át valami olyan dolgot, ami miatt legalább egy kicsit ne tett volna boldoggá ez az érzés, mert úgy sem hiszem el! :) Az hogy valakinek több jut a jóból, valakinek kevesebb, már más tészta, de a szerelem mindig összetett, és SZÉP!!! :P
2010. okt. 31. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
17:05 - Rendben, ott a pont :) Valóban tud így is szép lenni ha jobban átgondolom a dolgot... Csak annyira szeretném már megtapasztalni azt az érzést amikor viszonozzák is. Hidd el, nem siklok el az apróságok felett, még ilyen esetben is látom benne a szépet, volt nem egyszer hogy örömet okozott nekem annak ellenére is, hogy nem viszonozza a szerelmet. Olyan apró, jelentéktelennek tűnő dolgokkal tud feldobni néha, mint például egy mosoly. Ha valamivel a kedvében járhatok és csupán egy mosolyt kapok cserébe, komolyan mondom egy egész hétig (és nem túloztam) fel vagyok dobva utána, mintha kicseréltek volna. Ha belegondolok milyen hatalmas lelki erőt adna ha viszonozná... De nem adom fel, egyszer majd megtapasztalom milyen az ha szeretek és viszont szeretnek :)
2010. okt. 31. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:
No látod... a szerelem minden formájában ad némi örömet, még ha talán nem is akkorát, mint amekkorát vártunk volna! :) Hidd el mindig lesz valami ami azt a "felhőtlen boldogságot" beárnyékolja, akkor is ha viszonzásra talál... ettől még széééép...
2010. okt. 31. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Sok sikert kívánok!

Én is szeretnék egy ilyen szerelmet.

2010. okt. 31. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!