Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2,5éve együtt vagyok egy fiúval. az elején szép és jó volt minden. barátnőm által megismerkedtem egy fiúval akivel "haverok"lettünk. egyszer msnen kibeszéltem a pasimat elég csúnyán.(tulajdonképpen inkább panaszkodtam neki,mert veszekedtünk a barátommal.) a naplózott beszélgetést elolvasta a barátom és elég szépen összevesztünk. lehordott minden k.vának,de végül kibékültünk. megtiltotta,hogy beszéljek a fiúval. ezek után a barátomnak voltak csaj ügyei amit szépen megbocsájtottam neki tehát úgy éreztem,hogy "kvittek" vagyunk. 1 évig nem hallottam arról a fiúról semmit. aztán megint képbe került,fel vettem msnre,de a barátom tudott róla és eleinte nem zavarta. egy nap el mentünk 2 barátnőmmel és a fiúval enni meg dumálni,miközben a pasim a haverijaival volt és másnap jött csak haza. gondoltam akkor én miért unatkozzak otthon? a fiúm nem szólt semmit csak másnap mikor meg tudta,hogy a fiú hazakisért, onnan ment a busza ahol én lakom. nem történt semmi beszélgetésen kivül ő szépen haza ment és én is. a barátom lehordott minden k*vának és nem csak előttem..mások előtt is. nagy nehezen kibékültünk és a fiútól megint eltiltott. fél év múlva ismét képbe került,msneztem vele amiről a barátom tudott. aztán hülye dolgokat talált ki,hogy én mindig azzal a fiúval vagyok,állandóan megcsalom a háta mögött,b*szunk is meg ilyenek..és,hogy a buszmegálóban jól megk.rt engem -_- a világ legnagyobb k*vájának elhordott engem mindenhol. eleinte benyeltem,mert tudtam,hogy csak az idegesség beszél belőle,de utána nagyon meguntam. fel is pofozott,tört zúzott,zaklatott,hívagatott éjszaka és satöbbi. mindig megbocsájtottam neki, de ez odaig fajult,hogy megfenyegetett,hogy lejön hozzám megöl engem és a fiút is.. most együtt vagyunk,aránylag jó minden,de teljesen elment a kedvem tőle és a szextől is ami őt nagyon zavarja és elég nagy gond neki..pedig szerintem érthető azok után amiket mondott nekem..szerintem a legnagyobb k.vának nem jár ki ilyen,mikor én sosem csaltam meg. el kéne neki egy pszichológus..Mit tanácsoltok? Hagyjam el?olyan eszméletlen hülyeségeket ki tud találni, mint egy elmebajos..,hogy én buszjáratokat mondok le csak azért,hogy ne tudjam enni hozzá és a fiúval lehessek..elég nagy hatalmam van ezek szerint..
2010. dec. 26. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
beolvasztanám a szomszéd mákdarálóját
2010. dec. 26. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Én a barátod helyében már akkor ott hagytalak volna, amikor először kibeszélted egy vadidegennel.
2010. dec. 26. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülye vagy ha egy ilyen bunkóval vagy..
2010. dec. 26. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, mert nem szakítottál a barátoddal még a legelején.
2010. dec. 26. 21:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem komplett. A biztonság kedvéért szerezz be egy könnygáz sprayt, és szakíts.
2010. dec. 26. 22:21
 6/13 A kérdező kommentje:
De én szeretem őt, nem akarom elhagyni, csak nem tudom mit tegyek már :S
2010. dec. 26. 22:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj tovább még egy pár évig, amíg nálad is el nem szakad a cérna.
2010. dec. 26. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Bármennyire szereted, ha kváz, nem éri meg.
2010. dec. 26. 23:59
 9/13 anonim válasza:

Úgy tudom, a másik fiú nagyon helyes :O

Amúgy ez nagyon hosszú, biztos nem olvasom el :/

2010. dec. 27. 19:58
 10/13 anonim válasza:
azt hallottam hogy én tök jó arc vagyok XD ( amugy semmi közöm az egészhez) 18/F
2010. dec. 27. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!