Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy nagyon megbánja hogy szakítottunk?
Figyelt kérdés
Ma elhagytam a barátom 1,5 év után nem nagy dolog miatt de nem is az a lényeg hanem hogy mit tegyek hogy úgymond megbánja hogy nem vagyunk együtt? egy koleszban vagyunk úgy hogy minden nap talizunk.miket csináljak hogy felcsillanjon a szeme?2009. jan. 24. 18:37
12/13 A kérdező kommentje:
18 elmúltam egyébként meg ha én hülye vagyok te mi vagy?
2009. jan. 24. 19:51
13/13 anonim válasza:
Figyelj, probald meg elfelejteni. Kutyabol nem lesz szalonna, hidd el! Miert gondolod, hogy megvaltozna most, eddig miert nem valtozott meg, amig egyutt voltatok, eddig miert nem tudtad megvaltoztatni.
Azert is fontos hogy ismerkedj mas fiukkal is, hogy kulonbseget tudjal tenni koztuk, hidd el, sokkal jobb, ha vannak kapcsolataid, persze nem kur..-nak kell lenni, de igenis fontos, hogy ismerkedj, tudd, hogy milyen mas mindenki. Es amikor majd megtalalod az igazit, akkor megfogod, megtudod becsulni, hiszen lesz mar tapasztalatod.
Felejtsd el ot, es keress ujat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!