Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy nagyon megbánj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy nagyon megbánja hogy szakítottunk?

Figyelt kérdés
Ma elhagytam a barátom 1,5 év után nem nagy dolog miatt de nem is az a lényeg hanem hogy mit tegyek hogy úgymond megbánja hogy nem vagyunk együtt? egy koleszban vagyunk úgy hogy minden nap talizunk.miket csináljak hogy felcsillanjon a szeme?
2009. jan. 24. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nemigazán értelek:)

Ha elhagytad,miért akarod őt mégis?Mert gondolom akarod.Nekem az írásodból ez jött le.

Várom válaszod.

2009. jan. 24. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akarj mesterségesen feszültséget, feltűnést generálni.

Ha Te adtál kosarat, akkor meg végképp nem értem az érveidet, szerintem kicsit gonosz(ka) vagy.

Egyáltalán tudod,hogy miért szakítottál vele, ha egyszer bosszút akarsz állni rajta?..Igaz, hidegen tálalva a legjobb...

2009. jan. 24. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Te jó isten, te hagytad el, és még te akarod büntetni???

Egy nagyon gyerekes viselkedésre vall.

Petranova

2009. jan. 24. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:
azért akarom mert sokszor nem viselkedett velem tiszteletre méltóan és azt akarom hogy megbánja ezt mert ezért hagytam el és hátha megpróbál visszaszerezni.
2009. jan. 24. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

természetes módon flörtölj fiúkkal úgy h biztos vagy benne h ő is lát

válts pár ruhát, szerezz be kihívó cuccot

és ne nézz a szemébe ha jön a folyosón, ne köszönj neki előre

a passzivitás meglepő rakciót tud adni

2009. jan. 24. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
egyetértek az utolsó válaszolóval
2009. jan. 24. 18:54
 7/13 A kérdező kommentje:
oksa.köszi
2009. jan. 24. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha így bánt veled valószínűleg nem annyira szeretett, tehát szerintem bármit tehetsz, nem fogja bánni a szakítást.
2009. jan. 24. 18:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Latom, mar most megbantad, es hianyzik a baratod.

Mennyi idos vagy, 15 korul saccolok.

Ne huzd az agyat szerintem, nem tudod megvaltoztatni, max. ideig-oraig. De o a 1,5 ev alatt megmutatta neked, hogy milyen.

Inkabb keress olyan pasit magadnak, amilyenre vagysz.

2009. jan. 24. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Értelek már:)

Otthagytad de szereted és egykis neveltetési szándék is van a dologban.És most várod,hogy ő mit lép.A barátnőm ezt velem is sokszor eljátsza...

2009. jan. 24. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!