Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? :S
Figyelt kérdés
van egy lány akivel kb.1 hete jöttem össze,,és hallottam róla ezt-azt...szerintetek megkérdezhetem h igazak-e a pletykák,amelyek róla terjengenek? (mert nagyon zavar)egyébként azt hiszem nagyon megváltozott,sőt kellemesen csalódtam benne,,de nem hagy nyugodni,amit mondtak,hogy lefeküdt ezzel-azzal---kérdezhetek efelől?2010. dec. 23. 20:10
1/3 anonim válasza:
hát ha már mély a kapcsolatotok, szerintem simán megbeszélhetitek.
2/3 biohazardxxx válasza:
ne kérdezd meg... és ha ezzel azzal lefeküdt... akkor mi van, ki nem feküdt már le másokkal. az nem rád tartozik... idővel, évek mulva esetleg kérdezz rá, de ne most. Hidd el...:)
3/3 anonim válasza:
ismerek egy pasit aki úgyanígy volt ezzel fél évig tartott a kapcsolatuk akkor kiderült h a csaj megjátszotta megát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!