Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már ilyen?
Van egy srác. Nemrég ismerkedtem össze vele, kb. fél éve, egész jól kijövünk. Mostanában elég sokat vagyunk együtt, tök jó haverok lettünk. De valahogy furának érzem ezt az egészet, mintha már ő sem barátként tekintene rám, és én se rá. Pedig abszolút nem az esetem, és én sem neki (az exeket visszanézve). Ráadásul még idősebb is vagyok 2 évvel... De állandóan rá gondolok, nem tudom miért, és valószínűleg ő is, mert mindig keres, elhív ide-oda... Szerintetek van valami kialakulóban? Már álmomban is megjelent, többször. :'D
Volt már veletek olyan, hogy simán, ránézésre el sem tudtátok magatokat képzelni xy-nal, erre amikor jobban megismeritek, teljesen megváltozik minden? Még a gondolataimat is nehéz most összeszednem. :D
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szerintem tedd, ahogy jónak látod.:)
Nincs megtiltva, hogy aki régen nem jött be, most ne járhatnál vele. Hajrá!:)
Köszi szépen! :D Csak egy dolog feszélyez nagyon, pedig tudom, h hülyeség. De eddig mindig 2-3 évvel idősebb pasijaim voltak. Most meg én vagyok az idősebb. :D Csoporttársak vagyunk az egyetemen, mert én még két évet maradtam a középsulimban, okj-s képzésen.
De szerintem hagyom magam sodródni az árral. :D Aztán majd meglátjuk. :) Csak nem tudom hova tenni ezt az egészet. És a vizsgákra kéne koncentrálni. :DD Teljesen elveszi az eszemet... :/ :)
Igen volt és nem bántam meg,egy nagyon jó kapcsolat lett belőle :)
Ha teszel érte,akkor lehet köztetek valami :)
tehát hajrá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!