Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom leural. Mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom leural. Mit tegyek, hogy ne ő legyen a domináns?

Figyelt kérdés

pl. amikor meglátta, hogy mezítláb neki állok mosogatni, eleinte mindig rám szólt vegyek fel papucsot, mert felfázok, újabban szó nélkül odarúgja hozzám.

vagy: kivitte a szaloncukrokat, szóltam, hogy szeretnék még egyet enni, erre odadobott hozzám kettőt.

vagy: nem engedte, hogy rágyújtsak, egésznap 3-at szívtam csak!, erre hisztiből kitaláltam, akkor haza megyek, ne korlátozzon, erre bezárta az ajtót, hogy ne menjek sehova.

dühből kimentem az erkélyre és minden ölelés nélkül aludtunk el.

Szóval ő a király, az van amit ő mond, én meg valami "háziállat".

én 27 N, ő 31F

nem szakítani akarok, hanem megváltozni, mert ennyi erővel egy másik srác is ilyenné fajulhat mellettem.

Ötletek?

2010. dec. 21. 13:50
1 2
 11/18 anonim válasza:

14:13 -nak

Velem is ezt csinálta a barátnőm, ki is vágtam a fenébe. Aztán meg jött a sírás, hogy ő csak azt akarta, hogy jobban szeressem. Hát ez a stratégia nálam nagyon nem jön be és szerintem más fiúknál sem. 27/f

2010. dec. 21. 16:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Nehogy már magadat hibáztasd. Eddig egész jól csináltad.
2010. dec. 21. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha inkább elhagy, mint hogy megbecsüljön, ideje lenne szakítani.
2010. dec. 21. 17:59
 14/18 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat

van újabb sztori, amin kiakadtam

tegnap egy karácsonyi bódénál kértünk lángost

az eladó tévedésből előttünk 3 másikat is kiszolgált

a párom fel volt háborodva, morgott, dühöngött - magában.

erre az eladó megkérte, segítsen kinyitni egy konzerves dobozt.

ééééss::

a párom mosolyogva, kedvesen cukipofa módra kinyitotta neki...

erre mondtam: nah ha itt vigyorogva tudsz csak haragudni, akkor otthon is ilyen legyél, ne csak egy eladónak. Ahelyett, hogy ki kérte volna magának ezt a kiszolgálást. Kiakadtam.

Csak otthon mer "gyökérkedni".

Annyit mondtam neki, hogy lehet túl sokat vagyunk együtt.

erre megijedt.

folytattam, hogy biztos ezért nem értékel, mert "kéznél" vagyok és azt hiszi bármit megengedhet magának

(itt írta valaki :))

így tegnap este puszilgatott, meg minden.

hát nem tudom meddig tart..

2010. dec. 22. 08:36
 15/18 A kérdező kommentje:
14:13-as írta, megnéztem amire fentebb utaltam
2010. dec. 22. 08:41
 16/18 anonim ***** válasza:
2010-12-21 16:03, Ha a barátnőd ezt azért csinálta veled, mert bunkó voltál vele, akkor befoghatod.
2011. jan. 6. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Te akarsz a domináns lenni vagy mi? Ő a férfi!!
2011. jan. 6. 23:08
 18/18 anonim ***** válasza:
párom fel volt háborodva, morgott, dühöngött - magában.-tipikus polgári betegség. Nem valami férfias viselkedés.
2011. jan. 6. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!