Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy már nem érzem olyan jól magam vele?
Figyelt kérdés
Mindketten elkövettünk hibákat, csak én jobban éreztem talán a hatásukat. Nem akarok szakitani...nagyon nem. Csak ujra szeretném jól érezni magam vele? Mit tegyek, mondjam el neki a valóságot ? ( azt hogy )Mit tegyünk? Fiu vagyok. Távkapcsolatról van szó.2009. jan. 22. 15:17
1/4 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Mióta érzed ezt? És mennyi választ el titeket egymástól?
2/4 A kérdező kommentje:
19 évesek...az utolsó nagyobb félreértés óta...elég táolság hogy ne tudjal vele találkozni most ( kb 300 )
2009. jan. 22. 15:25
3/4 anonim válasza:
És mikor találkoztok legközelebb?
4/4 anonim válasza:
Hasonló szitu van most nálunk is.A barátom régen nagyon nagyon figyelmes volt velem,minden szavamra ugrott még akkor is ha nem kértem..mára már csak vagyunk..tény h sokat dolgozik és esténként még edzése is van és nagyon elfárad,és már nem törődik velem annyit...elég sokat veszekszünk,de sajna mi nem tudjuk megbeszélni, sokszor nyomja a lelkem csomó minden,de nem tom h kezdjek bele,általában gyűjtögetem magamban aztán egyszer csak kifakad.Erőt vettem magamon,mivel megbeszélni nem tudjuk ezért leírtam neki egy levélben és a jelenlétemben elolvasta...nem szólt hozzám egy darabig,csak ha muszáj volt.ma fogjuk megbeszélni,mert mi szeretjük egymást csak vannak kisebb nagyobb zökkenők...írd le neki te is levélben azt h mit érzel,persze akkor ha ti sem tudjátok szóban megbeszélni.Először át kell hidalnotok a problémát ,utána tudjátok magatokat jól érezni ismét..és lehet h az egyik félnek többet kell nyelni és hallgatni,de ha szeretitek egymás akkor ezt meg kell vkinek tenni és nem a múltbéli hibákon rágódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!