Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ilyen pasik vannak?! Elvagyok keseredve. (Lent)
Régóta szeretnék normális kapcsot,de valahogy sosem sikerül. Összejöttem a suliban egy sráccal,pár nap múlva dobott azzal a szöveggel h ő nem tudott megszeretni (később kiderült h ő nem szeret kapcsolatban lenni,és ő csak játszott velem,de azért leakart velem feküdni 2 nnap után). Rá 2 hónappal összejöttem egy focista sráccal,több hónapja ismerem,és úgy gondoltuk h itt az ideje "úgy" talizni. Igen,összejöttünk,2 napra. Nevetséges.. a legszebb pedig az h rájöttem miért szakított velem (nem feküdtem le vele 1 nap után). Mondta h bízzak benne,s még ő "ócsárolta" a volt barátomat h h lehet velem ilyen...
Amúgy nem csodálom..a csapattársai nagy része is ugyanolyan beképzelt bunkók..
Már nem tudok megbízni a pasikban,ez már annyira vicces...:)
Vannak még rendes,becsületes pasik??
Szeretem a focit,így odavagyok a focista fiúkért... az első focista barátommal 8 hónapig voltunk együtt.
Sajnos rájöttem h ezek a "pasik" semmibe veszik a csajokat,és eléggé bunkók tudnak lenni. Jó,nem akarok általánosítani,biztos vannak kivételek, de eddig azt vettem észre h nagy arcuk van,flegma, lekezelők tudnak lenni.
Én is sportolok 10 éve,még is eltudom mondani h nem vagyok se flegma se beképzelt..és még sorolhatnám. Sok barátom van,s ők is mondták h nem velem van a baj,ne foglalkozzak az "exemmel" majd lesz jobb.
Aki kérdezte 15-20 év közötti vagyok:)
Viszont én most el nem tudnám képzelni,h ezek után lesz barátom akár a jövőre nézve.
Nem tudok megbízni a pasikban..
most találtam neten ;) nagyon jó sztm. leírja a jelen helyzeted és hogy miben hibádzol :D
Látni kellene, hogy a nők bőszítő kettőssége abból fakad, hogy egyszerre akarnak valójában statikus minőséget (megbízható, életerős fickót, akivel tartósan összeköthetik magukat) és dinamikusat (vö. “a lányok mindig a rossz fiúkat szeretik”).
utolsó vagyok.
Dumálni nem akarsz? valahol máshol, nem itt.
De,dumálhatunk!:)
Hol gondoltad? Írj rám privit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!