Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagyon ciki ha egy 18 éves lány egy 16 éves fiuval járna? De ha szeretik egymást? :$
Figyelt kérdés
én 18 vagyok és beleszerettem egy 16 éves fiuba én végzös vagyok ö 9-edikes szerintetek?tudom hülyén hangzik de magasabb nálam és nem néz ki 16-nak wááá de szeretem:$csak normális válaszokat volt már valaki ilyen helyzetben?mit csináljak szerintetek?lécci segitsetek normálisan!!!2010. dec. 14. 16:22
2/17 anonim válasza:
Istenem, miért lenne gáz + ciki?? 15 éves korom óta egy akkor 18 éves lánnyal bolondulunk egymásért. Hihetetlen mekkora hülyeségeket okád magából a mai tinédzser társadalom :D még hogy gáz! Ha szereted szeresd és kész!!
3/17 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, ne zavarjon titeket, hogy mások irigykednek rátok! Mert irigykednek. Semmi ciki nincs abban, ha a srác fiatalabb tőled! Ezentúl ne is foglalkozzatok a rosszindulatú emberekkel. Nem érdemes miattuk idegeskedni. A lényeg, hogy szeretitek egymást.
4/17 A kérdező kommentje:
és hogy mondjam meg a fiunak h összejönék vele mert ö is a kor külömbségtöl fél szerintetek?segitsetek ebben is lécci:)
2010. dec. 14. 16:29
5/17 anonim válasza:
Nem jön ez magától? :D Szerintem ha kimutatod neki az érzéseidet, venni fogja a lapot. Számomra annyira magától értetődő dolgok ezek!
6/17 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ne másoknak akarjon megfelelni, Azt csinálja, és azt tegye amit a szíve diktál. Ha mások miatt aggódik, akkor felnőtt korában sem lesz különb mindenkinek csak megakar majd felelni. Nem lesz egy önálló döntése ,és gondolata sem.
Ne mások miatt aggódjon.
7/17 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ciki. Vannak, akik régimódi gondolkodásúak, és úgy gondolják, hogy a férfinak kell idősebbnek lennie. Szerintem, ha szerelmes az ember, nem a korkülönbséggel foglalkozik. Aki mégis, az nem igazán szerelmes, nem vakította el a szerelem.:D
8/17 A kérdező kommentje:
köszönömnagyon aranyosak vagytok ténleg de vannak szülei is.. azoknak hogy adjuk be?:Smondjuk ismerem az anyját is az apját is mind2 aranyosak de akkor egy 9.-esfiu és egy 12.-es lány?
2010. dec. 14. 16:43
9/17 anonim válasza:
Mondjátok el nekik, nem gondolom ők is voltak szerelmesek:) Meg kell érteniük, hogy nem lehet tenni ellene.:D És, hogy ez egyáltalán nem gond. Nem is olyan sok a különbség. A 10 év azért már húzósabb lenne.
10/17 anonim válasza:
Miért lenne gond? Amúgy nem te vagy véletlenül a fiú? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!