Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segitség! Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség! Mit csináljak? Nagyon szeretem, de még 'gyerek' .

Figyelt kérdés

3hónapja van egy barátom. Ő 17/f, én 18/l. Minden hétvégén eljár bulizni, persze nélkülem. Ezzel eddig semmi bajom nemvolt mert kb óránként felhivott hogy minden rendben van vele. Aztán a legutóbbi buliba volt egy táncos lány. Bevallotta hogy a csaj leültette a székre és táncolt neki bikiniben. Azt hittem még ez belefér, aztán ma megláttam a képen amin a csaj az ülében ül, ő fogdossa a mellét, összevannak simulva és hát nagyon jó állapotban van ennek hatására.

Nem tudom mit csináljak vele, nagyon szeretem, és elvileg ő is engem..én úgy érzem. A legjobb barátnőmnek azt mondta hogy én vagyok az élete. De akkor miért csinálja ezt? A haverjai is ott voltak a buliban akik már nem olyan fiatalok mint Ő ( 23, 27, 30 évesek kb.) és ők is raktál fel a képet arra a honlapra. Legalább ők szólhattak volna neki hogy ezt nem kellene.

Én reagálom túl, vagy jogosan esik rosszul ez az egész?

Előre is köszönöm,

egy tanácstalan lány.

2010. dec. 13. 19:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen.. nagy akar lenni a szemükben. de rosszul sül el néha, mert múltkor a legidősebb osztotta ki hogy ne viselkedjen úgy velem néha mint egy paraszt.

Neki nem én voltam az első.. vagyis állitása szerint. bár ezt nem nagyon hiszem el neki az első után... de kitudja :)

2010. dec. 13. 20:14
 22/25 anonim ***** válasza:

19:48-hoz

és pszichológushoz jár rendszeresen? gyógyszereket szedi ??

2010. dec. 13. 20:26
 23/25 A kérdező kommentje:

kedves 20.26-os

nem, semmi ilyesmire nincs szüksége. csak ilyen tipus, amit örökölt mert az apja és a nagyapja is ilyen.

2010. dec. 13. 20:27
 24/25 anonim ***** válasza:
kidobnám mint macskát sz@rni...ennél csak jobbat lehet találni...
2010. dec. 13. 22:01
 25/25 anonim ***** válasza:

Én is 18 éves lány vagyok, és a barátom 17 éves. Nehéz dolog, de nekem annyival egyszerűbb hogy ő nem ilyen csajozós/bulizós típus. Együtt járunk szórakozni.. De hát mindenki más.

Ha ez előfordulna, tuti nem dobnám ki ha szeretem, de visszakapná kamatostul... Leesne az álla, az tuti.

2010. dec. 14. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!