Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség! Mit csináljak? Nagyon szeretem, de még 'gyerek' .
3hónapja van egy barátom. Ő 17/f, én 18/l. Minden hétvégén eljár bulizni, persze nélkülem. Ezzel eddig semmi bajom nemvolt mert kb óránként felhivott hogy minden rendben van vele. Aztán a legutóbbi buliba volt egy táncos lány. Bevallotta hogy a csaj leültette a székre és táncolt neki bikiniben. Azt hittem még ez belefér, aztán ma megláttam a képen amin a csaj az ülében ül, ő fogdossa a mellét, összevannak simulva és hát nagyon jó állapotban van ennek hatására.
Nem tudom mit csináljak vele, nagyon szeretem, és elvileg ő is engem..én úgy érzem. A legjobb barátnőmnek azt mondta hogy én vagyok az élete. De akkor miért csinálja ezt? A haverjai is ott voltak a buliban akik már nem olyan fiatalok mint Ő ( 23, 27, 30 évesek kb.) és ők is raktál fel a képet arra a honlapra. Legalább ők szólhattak volna neki hogy ezt nem kellene.
Én reagálom túl, vagy jogosan esik rosszul ez az egész?
Előre is köszönöm,
egy tanácstalan lány.
De minden hétvégén??
És nem is az zavar legjobban, hanem az hogy aztmondta a csaj bikiniben volt, és hogy nem lehetett hozzányúlni mert a csajra vigyáztak. Pedig tudta hogy megfogom nézni, mert mondta hogy majd ne akadjak ki a képen, meg rosszabbat se csináljak. Erre kérdeztem hogy miért mit csináltál a csajjal? És mondta hogy semmit mert nem lehetett hozzányúlni. Miért hazudik ha tudta hogy megnézem?
Szia..
Huh... Hát te is jól beleválasztottál. Figyelj. Lehetséges, hogy ezt vele kellene megbeszélned lehetőleg, hogy mi is történt azon az estén, hogy miért csinálta a srác, hogy csak elragadta a hév, vagy éppenséggel csak kicsit ivott... Az meg, hogy a barátnődnek mit mond... Én az ilyeneknek sosem hinnék, amíg nem nekem mondja. Hiszen a barátnőd nem lát át rajta, nem ő jár vele, nem ő ismeri annyira ki, mint te, a barátnője. Szóval.. Szerintem beszélgess vele egy kicsit, hogy most akkor mi is történt...
19.23
hidd el én próbálom vele megbeszélni, de annyira komolytalan, hogy rögtön megsértődik hogy én hogy merek ilyet megkérdezni tőle. Azért örülök hogy a barátnőmnek ilyet mond mert nem másoknak nem beszél az érzéseiről. Nekem pedig nap mint nap elmondja hogy mennyire szeret és hogy nem akar elvesziteni hülyeségek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!