Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség! Mit csináljak? Nagyon szeretem, de még 'gyerek' .
3hónapja van egy barátom. Ő 17/f, én 18/l. Minden hétvégén eljár bulizni, persze nélkülem. Ezzel eddig semmi bajom nemvolt mert kb óránként felhivott hogy minden rendben van vele. Aztán a legutóbbi buliba volt egy táncos lány. Bevallotta hogy a csaj leültette a székre és táncolt neki bikiniben. Azt hittem még ez belefér, aztán ma megláttam a képen amin a csaj az ülében ül, ő fogdossa a mellét, összevannak simulva és hát nagyon jó állapotban van ennek hatására.
Nem tudom mit csináljak vele, nagyon szeretem, és elvileg ő is engem..én úgy érzem. A legjobb barátnőmnek azt mondta hogy én vagyok az élete. De akkor miért csinálja ezt? A haverjai is ott voltak a buliban akik már nem olyan fiatalok mint Ő ( 23, 27, 30 évesek kb.) és ők is raktál fel a képet arra a honlapra. Legalább ők szólhattak volna neki hogy ezt nem kellene.
Én reagálom túl, vagy jogosan esik rosszul ez az egész?
Előre is köszönöm,
egy tanácstalan lány.
jogosan esik rosszul de ha annyira szereted 1 ballépésért csak nem hagyod ott :P verd ki belőle a szuszt és kész :P
19F
Talán nem egy idióta pisssel kellene kezdened. Hiába mondogatják itt, hogy túlreagálod, szerintem nem.
Nem tudom a srácoknak hogy esne, ha vmi buliban megcsöcsörésznék a csajukat vagy hasonló.
19.34
pont most hivott telefonon. ugyanezt mondtam neki, hogy majd én meg fogdosom a palinak a f.szát.. mert ugye annak ha a mellét fogod nincs semmi.. hát kicsit volt kiakadva :)
Most nem győzött bocsánatot kérni, elmondta mennyire szeret stb. jah és hogy talán rajta volt a csajon a bugyi :) annyira aranyos komolyan...
csak az a baj hogy nem tudnám ott hagyni mert tényleg szeretem.. a szüzességem is ő vette el.. amit nem bántam meg.
ok ki fejtem érthetőbben: a pasid 1 paraszt volt :P egyértelmű nem is kicsi :P épp hogy nem bszta meg a fényképező előtt :P de mint említettem ha bele vagy esve akkor ennyiért úgyse fogod ott hagyni :P oh bocsájtottam én már meg ennél erősebb dolgokat is :P nem mondom hogy úgy ment mint a karika csapás de na :P ha az egyénért megéri akkor megbocsájtunk ha nem akkor nem
19 f
na látod :P akk mi értelem volt ezen rágódni :P bele vagy habarodva :P és tudod mit fogdoss meg 1 táncos pasit XD
19F [és nem táncos XD]
Igen, tudom hogy egy paraszt volt, csak ezt ő is észrevehetné. Azért irtam ki a kérdést mert nagyon ideges voltam és kiváncsi voltam mások véleményére is.
Nem tudnék vele szakitani, mert mindennél jobban szeretem, de ha azt veszem észre hogy ő engem nem akkor muszáj lesz elengednem sajnos :/
Írhatnátok még válaszokat, kiváncsi vagyok a véleményekre, vagy hogy valakivel történt e hasonlo :)
Az eddigi válaszokat meg köszönöm szépen :)
Szeintem a zidosebb haverjai miatt fogdosta, hogy adja a fejèt. Hiszen o a legfiatalabb ebben a tàrsasàgban. O is veled vesztette el? Szerintem ez szàmit fèlrelèpèsnek, megcsalàsnak, vagy ilyesminek, az oltànctòl majdnem mindne fiunak felàll :). Mondjuk èn ki lennèk akadva, ha az èn baràtom csinàlta volna ezt. De o nem csinàlja, mert nem akarja, ès amugy is, tudja, hogy ha o megtennè, megtennèm èn is, amitol rohadt fèltèkeny lenne:D.Szòval ezek visszatartjàk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!