Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segitség! Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség! Mit csináljak? Nagyon szeretem, de még 'gyerek' .

Figyelt kérdés

3hónapja van egy barátom. Ő 17/f, én 18/l. Minden hétvégén eljár bulizni, persze nélkülem. Ezzel eddig semmi bajom nemvolt mert kb óránként felhivott hogy minden rendben van vele. Aztán a legutóbbi buliba volt egy táncos lány. Bevallotta hogy a csaj leültette a székre és táncolt neki bikiniben. Azt hittem még ez belefér, aztán ma megláttam a képen amin a csaj az ülében ül, ő fogdossa a mellét, összevannak simulva és hát nagyon jó állapotban van ennek hatására.

Nem tudom mit csináljak vele, nagyon szeretem, és elvileg ő is engem..én úgy érzem. A legjobb barátnőmnek azt mondta hogy én vagyok az élete. De akkor miért csinálja ezt? A haverjai is ott voltak a buliban akik már nem olyan fiatalok mint Ő ( 23, 27, 30 évesek kb.) és ők is raktál fel a képet arra a honlapra. Legalább ők szólhattak volna neki hogy ezt nem kellene.

Én reagálom túl, vagy jogosan esik rosszul ez az egész?

Előre is köszönöm,

egy tanácstalan lány.

2010. dec. 13. 19:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Tapizz meg egy chippendale fiút, és figyeld a reakcióját:>
2010. dec. 13. 19:34
 12/25 anonim ***** válasza:

jogosan esik rosszul de ha annyira szereted 1 ballépésért csak nem hagyod ott :P verd ki belőle a szuszt és kész :P

19F

2010. dec. 13. 19:36
 13/25 anonim ***** válasza:

Talán nem egy idióta pisssel kellene kezdened. Hiába mondogatják itt, hogy túlreagálod, szerintem nem.

Nem tudom a srácoknak hogy esne, ha vmi buliban megcsöcsörésznék a csajukat vagy hasonló.

2010. dec. 13. 19:37
 14/25 A kérdező kommentje:

19.34

pont most hivott telefonon. ugyanezt mondtam neki, hogy majd én meg fogdosom a palinak a f.szát.. mert ugye annak ha a mellét fogod nincs semmi.. hát kicsit volt kiakadva :)

Most nem győzött bocsánatot kérni, elmondta mennyire szeret stb. jah és hogy talán rajta volt a csajon a bugyi :) annyira aranyos komolyan...

csak az a baj hogy nem tudnám ott hagyni mert tényleg szeretem.. a szüzességem is ő vette el.. amit nem bántam meg.

2010. dec. 13. 19:39
 15/25 anonim ***** válasza:

ok ki fejtem érthetőbben: a pasid 1 paraszt volt :P egyértelmű nem is kicsi :P épp hogy nem bszta meg a fényképező előtt :P de mint említettem ha bele vagy esve akkor ennyiért úgyse fogod ott hagyni :P oh bocsájtottam én már meg ennél erősebb dolgokat is :P nem mondom hogy úgy ment mint a karika csapás de na :P ha az egyénért megéri akkor megbocsájtunk ha nem akkor nem

19 f

2010. dec. 13. 19:42
 16/25 anonim ***** válasza:

na látod :P akk mi értelem volt ezen rágódni :P bele vagy habarodva :P és tudod mit fogdoss meg 1 táncos pasit XD

19F [és nem táncos XD]

2010. dec. 13. 19:43
 17/25 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy egy paraszt volt, csak ezt ő is észrevehetné. Azért irtam ki a kérdést mert nagyon ideges voltam és kiváncsi voltam mások véleményére is.

Nem tudnék vele szakitani, mert mindennél jobban szeretem, de ha azt veszem észre hogy ő engem nem akkor muszáj lesz elengednem sajnos :/

2010. dec. 13. 19:46
 18/25 A kérdező kommentje:
amugy ha én megfogdosnék egy táncos pasit tuti hogy nekimenne. ha meg ő nem lenne ott később megkeresné és akkor menne neki.... nagyon féltékeny, már csak arra is ha valaki megnéz.
2010. dec. 13. 19:48
 19/25 A kérdező kommentje:

Írhatnátok még válaszokat, kiváncsi vagyok a véleményekre, vagy hogy valakivel történt e hasonlo :)

Az eddigi válaszokat meg köszönöm szépen :)

2010. dec. 13. 20:10
 20/25 anonim ***** válasza:

Szeintem a zidosebb haverjai miatt fogdosta, hogy adja a fejèt. Hiszen o a legfiatalabb ebben a tàrsasàgban. O is veled vesztette el? Szerintem ez szàmit fèlrelèpèsnek, megcsalàsnak, vagy ilyesminek, az oltànctòl majdnem mindne fiunak felàll :). Mondjuk èn ki lennèk akadva, ha az èn baràtom csinàlta volna ezt. De o nem csinàlja, mert nem akarja, ès amugy is, tudja, hogy ha o megtennè, megtennèm èn is, amitol rohadt fèltèkeny lenne:D.Szòval ezek visszatartjàk.

18/L

2010. dec. 13. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!