Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal sokszor olyanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal sokszor olyanok sem vagyunk mint két óvódás? Más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés
19 Ő, én 18 vagyok. másfél éve vagyunk együtt, tényleg szeretjük egymást, a barátaink szerint mintha egymásnak teremtett volna az ég....:) de amit nem látnak...képesek vagyunk veszekedni 5 perc késésen, hogy mi van rajtunk, hogy hova menjünk sétálni, vagy ha valami nem tetszik csak úgy lecsapom a telefont:D s még ezer ilyen kicsi semmiség...ezek ellenére viszont nagyon szeretem Őt:) sokszor mikor ilyeneken veszekedünk mondják, hogy olyanok vagyunk mintha 10 éves házasok lennénk...aztán őrületbe kerget ahogy megy át az úton...s még csomó ilyen apróság. Ti is vagytok igy? :D
2009. jan. 20. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp olyannak szeretnénk látni a másikat, amilyennek elképzeljük, és amilyen Ő NEM, akkor igen, mi is vagyunk így... :)

Kevesebb elvárás=kevesebb vita.

Valamint szeretni úgy, ahogy van, olyannak, amilyen.

Plusz tipp: értelmes vita a kinek van igaza című hatalmi harc helyett.

Sok sikert! :)

2009. jan. 20. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
:)
2009. jan. 20. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

De mennyire:D

Nekünk jön a babóca, és nem mindig tud velem mit kezdeni.

Minden percemet a pici köti le, néha magam is babába megyek át:)

Szóval az utóbbi időben inkább leül és gépezik, engem meg hanyagol...

Na ebből három másodperc alatt olyan vitát tudok rendezni.

(képzeld el, hogy az ovisok játszanak, és hirtelen Pistike a hinta helyett a Julcsikánál lévő lapátot akarja nézegetni....) addig csendben olvasok, pihenek, tvzek, de ahogy leülne gépezni máris piszkálom, hogy bezzeg velem nem törődik....

És ez csak egy nagy vitapont:)

2009. jan. 20. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:

:D

sok boldogsagot a babahoz

2009. jan. 20. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy 28 éves srác vagyok, a barátnőm 25, de szerintem mi még a bölcsisek szintjét sem ütjük meg sokszor... :-D
2009. jan. 21. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!