Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt a párommal, sokszor már nem kivánom a szexet. Miért lehet ez?
Szia,
ha a párod elrontotta valamivel a kapcsolatotokat, akkor ez lehet az ok, amiért nem akarsz vele összebújni. A nőnek ha rossz napja volt, ha rákiabált a főnök, vagy ha udvariatlanok voltak vele a boltban, az már rányomja a bélyeget a "vágyra".
Ha a kisfiútok nélkül elmennétek valahova kettesben, akkor az sokat javítana a kapcsolatotokon. De: tedd fel magadban a kérdést - szeretnéd hogy jobb legyen a kapcsolatotok? Szereted még?
A vágy hiányának testi oka is lehet: hüvelyszárazság, hormonzavar, valamilyen fertőzés ami tünetmentes, szervi problémák. Egy nőgyógyászt nem ártana felkeresni.
A párod mit gondol arról, hogy te nem kívánod? Mit próbál tenni ezügyben? Kedveskedik eleget? Jó apa?
Ezekre is gondold át a választ!
Drukkolok nektek! Szép napot :)
Mimi 25 L
apänak kivälo!ägyban is jol megvoltunk.nem csalt meg,nem azzal rontotta el,hanem mässal.
1 éve könyörgöm neki közös programra a kicsi nélkül,nos..1 év alatt nem volt erre ideje velem.értéktelennek érzem magam mellette,vele élek,és mégis olyan mintha nem is lenne..éRdekes.szeretem pedig igen,de valami olyan mäs lett az utobbi idöben,nem is tudom megfogalmazni,de tényleg.nem éRzem hogy fontos vagyok neki.minden mäs elörevalobb.rosszul esik.hiäba beszélek vele,minden megy ugyanugy toväbb..
Az első válaszoló vagyok.
Nincs akkor semmi sem elveszve, örülök, hogy leírtad ezeket, mert a leírtakból én több pozitívat olvastam ki, mint negatívat!! :)
Egy megoldás van, amit javasolni tudok: akkor is bújj össze vele, ha te nem kívánod! Hidd el egy idő után vissza fog jönni a vágy!
Csak el kell kezdened megint "gyakorolni" :)
Nagyon drullokol, mert a leírtak alapján ti összeilletek. Szeret téged, féltékeny, jó apa.
Kisebb súrlódások minden párkapcsolatban vannak.
És a nőgyógyászhoz tényleg menj el, oké?
Egyébként vannak olyan természetes készítmények, vitaminok, amik segítnének a vágy-hiányon.
Nézd meg ezt az oldalt :)
Szép napot
Mimi 25 L
Szia 10:02. Tudom, hogy ez a hely nem üzenőfal (bocsánat a kérdezőtől, hogy ilyennel terhelem a válaszai számát), de köszönöm a dicséretet. :) Jólesett a szívemnek.
Szép napot nektek.
Mimi 25 L
Ja-ja szeritem is tök jó fej lehetsz Mimi!:)
Hasznos választ adtál nem vagy véletlenül pszihiáter?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!