Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság-e szerelmet vallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság-e szerelmet vallani egy foglalt lánynak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves fiú vagyok, meglehetősen gátlásos (eddig még nem is volt barátnőm, de ez most mellékes). Ennek ellenére 2 lánnyal is jól kijövök az egyetemen, akikkel rendszeresen együtt ülök órákon, egyfajta kis "baráti triót" alkotva. Az egyikőjüket különösen megkedveltem, és kb. 1 éve már sokkal többet érzek iránta, mint barátság. Nagyon jól kijövünk egymással, de persze Neki már akkor is megvolt a jelenlegi barátja, amikor elkezdte az egyetemet, úgyhogy ez egy nagy reménytelen szerelem lett. Bár próbálom mindig éreztetni vele, hogy nagyon kedvelem őt, de nem akartam sohase egyértelmű utalásokat tenni. Ő egyébként egy nagyon empatikus és kedves lány, és mint egy egyszerű barátot, engem is minden bizonnyal nagyon kedvel. Idén nyáron végzünk, és arra gondoltam, hogy egy kis ajándék kíséretében "búcsúlevelet" fogok Neki írni, amiben leírom, hogyan éreztem iránta, és egyben megírnám, hogy ne is tartsuk a kapcsolatot a későbbiekben, hiszen egyrészt ezek után már biztos kínosan éreznénk magunkat és nem lenne ugyanaz a barátságunk, másrészt így talán könnyebben el tudnám őt felejteni, és nem őrölném magam tovább a végtelenségig. Úgy érzem, hogy legalább ennyivel tartozom magamnak, hogy ezt a szerelmet ne kelljen tovább magamba fojtani, és a tudtára adhassam, ha csak így utólag is, ugyanakkor nem szeretném, ha emiatt Ő nagyon rosszul érezné magát. Szerintetek etikus egyáltalán egy kapcsolatban lévő lánynak szerelmet vallani, ha nem remélek semmit, és utána úgyse találkoznánk többet? Kérlek írjátok meg véleményeteket! Ti mit tennétek?
2009. jan. 19. 23:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb hozzászólásokat! :)

Sajnos nem változott semmi az utóbbi hónapokban, talán csak még rosszabbul érzem magam: 1 hét, és vége a szorgalmi időszaknak, vége a viszonylag gyakori találkozásoknak :(. Sajnos Ő szinte biztos, hogy semmit sem érez barátságon kívül, és már sokszor az is bánt, hogy vajon barátként mennyire vagyok fontos Neki, hiszen Ő egy különösen kedves lány, sokan szeretik, és sok barátja van. Gyerekes gondolkodás ez a "féltékenykedés", ez a rangsor-keresés, de hát ez van, ezt érzem és kész :(. Személyesen nem hiszem, hogy el tudnám valaha mondani Neki, hogy mit érzek, még egy átlagos ember számára is sokszor nehezen fejezem ki magam, nemhogy Neki. Egy levélben sokkal szebben tudnék fogalmazni, amit egy utolsó találkozás végén adnék oda egy ajándék mellé csomagolva. Sajnos ezzel minimum várnom kell a szeptemberi diplomaosztó utánig (hogy ott még ne kelljen zavarban lennem őelőtte egy esetleges korábbi vallomás miatt), szóval nehéz nyár elé nézek :(. Az a baj, hogy enélkül a reménytelen szerelem nélkül is épp elég hajlamos vagyok egy kis depresszióra, szóval elég ramatyul érzem magam néha. (Persze ez a depresszió is abból ered, hogy senki sincs, akinek fontos lennék; nincs, akiért érdemes élnem). Remélem, hogy ha a levél után már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot (pl. nem leszek fenn MSN-en, ahova csak miatta szoktam fellépni), akkor valahogy majdcsak elfelejtem.

Kedves Nóri!

Köszönöm az együttérzést! Remélem, hogy hamarosan sikerül tiszta vizet öntenetek a pohárba, azt hiszem, hogy a "szerelmi négyszög" minden tagja jobban járna, ha tisztázódna, hogy akkor ki mit is érez. Bármi is legyen a férfi válasza, szerintem mindenképpen könnyebb lenne utána elfogadni a tényeket, és újragondolni mindent.

Kedves "15.27-es hozzászóló" :)!

Neked is köszönöm az együttérzést és újbóli érdeklődést! Jól esett a sok eltelt hónap után!

Üdv

2009. ápr. 29. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Remelem hamarosan rendbe jon az eleted. Annyian varnak egy megerto tarsra:) akinek meg van az nem tudja ertekelni:( sajnos ilyen az elet. Remelem minden jora fordul

15:27-es:)

2009. ápr. 30. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm a jókívánságaidat,én is szeretném tisztázni ezt az egész ügyet,csak még erőt gyűjtök...Neked meg kívánom,hogy mielőbb lábalj ki ebből a depiből,tudom,milyen,én is elég hajlamos vagyok rá sajnos.Ilyenkor tudatosan elfoglalom magam,barátokkal talizom,moziba megyek,sportolok,bármi hasznos lehet,csak foglald le a gondolataidat. Ha gondolod,írhatsz privit,én örülnék neki,szeretnék Neked segíteni,ha máshogy nem is tudok,legalább pár bíztató szóval...:) Persze csak ha nem veszed tolakodásnak :) Fel a fejjel!

Nóri

2009. máj. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!