Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bunkóság elutasíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság elutasítani egy lány baráti ajánlatát, ha nem képes szerelmet érezni egy férfi iránt?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám, hogy két évig udvaroltam egy nőnek, de nem sikerült meghódítanom. Ugyanakkor ez idő alatt nagyon szoros kötelék alakult ki közöttünk, de Ő mindig csak barátként kezelt, miközben én nekem komolyabbak voltak a szándékaim felé. Ez a helyzet már kezd egyre rosszabbra fordulni bennem, mert már nem bírom tovább, hogy csak barátként tekint rám. Nem szeretném ha megromlana a kapcsolatunk, de nem tudok már átsiklani efelett. Szerintetek nagyon megutálna ha azt mondanám neki, hogy ne találkozzunk egy ideig, mert nem akarom, hogy elmérgesedjen a helyzet közöttünk? Tényleg szeretem és a barátságát is szeretném magam mellett tudni ameddig csak lehet, de már idegileg nem bírom tovább. Úgy érzem, ha továbbra is így haladunk előbb-utóbb az egyikünk nagyon megbánthatja a másikat. Hogy lehet ezen tuljutni? KÉrlek segítsetek! Köszönöm a válaszokat!

25/F

2010. okt. 17. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon korrekt vagy. Egyetértek veled és szerintem nem bunkóság. Mond meg neki azt is, hogy gondoljon bele a Te helyzetedbe.
2010. okt. 17. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
vhol igazat kekk adjak neked bele gondolok a helyzettedbe jelzem én is nő vagyok! hogy egy fiut 2 éven át hitegetnek majd hirtelen legyünk barátok felkiáltásal jön a leányzó hát jogosan utasitod visza gondolom ő nem tudja hogy, amit neked mondot még rosszabb dolog mint ha elküldött volna téged melegebb éghajlatra.Mert ugye hogy, tudnál egy olyan vkire aki iránt mély érzelmeket táplálsz barátként tekinteni.
2010. okt. 17. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Én azt tettem hogy nem találkoztam vele,nem beszéltem vele,letöröltem msnről meg a számát is kitöröltem.Persze előtte vele is megbeszéltem hogy ne keressen és hogy megértse hogy én miért nem fogom őt.Nekem bevált azóta már barátom van jól vagyok de énis majdnem kikészültem azelőtt. Szerintem neked is ezt kellene tenned. Túlzásnak tűnhet ez a teljes elzárkózás de hidd el nem az,csak így tudod megoldani máshogy szenvedés lesz. Így csak kis ideig fáj aztán elkezdesz nem gondolni rá jön új ember és megy tovább az élet. Én úgy tervezem hogy nemsokára(majd ha 100% hogy semmitse érzek iránta és nincs esély rá hogy felélednek az érzelmek)felkeresem és ujra CSAK barátok leszünk. :)
2010. okt. 17. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért!
2010. okt. 17. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lehet kibírni ezt máshogy,csak ha abszolút eltávolodsz tőle.Ha szimpla barát vagy neki,akkor biztosan meg fogja érteni,amit mondasz,és hidd el,Neked fog jobban fájni,nem Neki.Szóval ezt így,ahogy most leírtad,mondd el Neki.Legalább megkönnyebbülsz.Aztán persze egy darabig fájni fog,de hát az ember sokat kibír.Majd túl leszel ezen az időszakon is.
2010. okt. 17. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért lenne egyenes következmény, hogy valamelyikőtök megbántja a másikat?

Egyébként, az őszinteség korrekt dolog.

2010. okt. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!