Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha osztálytársammal járok?
Figyelt kérdés
Többször is hallottam, hogy az nem jó, gáz, meg minden. Ismerőseimnek is más osztályokból van szerelme. Gáz?2010. dec. 8. 18:18
11/14 anonim válasza:
Én most szakítottam, vagyis az osztálytársam szakított velem. Nem vagyok bele szerelmes, de nagyon sz@r!
Pl ráflesseltem arra, hogy szakításunk után csomót pötyögi a telefonját, biztos új pasija van stbstb.
Amúgy szexeltem is vele.
18f(én) és a lány 17:)
12/14 anonim válasza:
Így is nehéz, de ha szerelmes lennék bele, maga a pokol volna:)
13/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Igazából olyanoktól tartok, hogy ez lesz a téma az osztályban, meg hogy mi lesz ha összeveszünk, és akkor szar lesz találkozni vele stb...
2010. dec. 9. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!