Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemgáz az ha az osztálytársamm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemgáz az ha az osztálytársammal járok? Úgyértem ebből fakadhatnak valamiféle problémáK?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2009. szept. 7. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmm...ha egyszer, talán még addig amíg suliba jártok szakítotok, elég kellemetlen lesz minden nap látni, egyébként nem hiszem =)
2009. szept. 7. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz, de ha egyszer szakítotok, akkor utána még évekig minden nap látni fogjátok egymás fejét, és valamelyikőtök szarul fogja magát érezni. esetleg szét fogjátok egymást szivatni, mint ahogy az a mi osztályunkban is történni szokott.

én emiatt nem járnék soha osztálytárssal.

2009. szept. 7. 21:36
 4/8 anonim válasza:
100%
Hm...hát én nyáron jártam egyik osztálytársammal, ő nagyon szerelmes volt, de én nem, úgyhogy szakítottam. Nyár végén olyanokat hallottam vissza, hogy nagyon utál és hogy levegőnek fog nézni mostantól, meg hogy megszűntem létezni számára. Erre ma már olyat hallottam, hogy milyen rossz neki, ogy nem közeledhet felém, pedig hiányzom neki.
2009. szept. 7. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi gond azzal ha az osztalytarsaddal jarsz,sot talan igy meg tobb kozos elmenyetek lehet. Habar fennall a veszelye hogy a sok egyutulestol megunjatok egymast..de az konnyen megoldhato..es a szakitassal is csak akkor lenne problema ha haraggal valnatok el..de az nem torvenyszeru
2009. szept. 7. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
barátnőm évfolyamtárssal járt, de minden nap eléggé közel vagyunk az ő osztályukhoz.. és még 4 évet kell így eltöltenie hogy minden nap látja őt. én egyszer jártam osztálytársammal (szerencsére azóta elment tőlünk) és soha többé nem fogok, mert alapba már csak jóval idősebbek érdekelnek. nem gáz vele járni, de ha szakítás lesz belőle akkor eléggé kellemetlen lesz :/
2009. szept. 7. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én eléggé rosszul jártam,mert összejöttem az osztály patkányával,mindig is utáltam,viszont tudtam hogy ő odavolt értem.Akárhányszor beszélni akart velem,leráztam stb. Aztán tavaly előtt összevesztem az összes bnőmmel az osztályból,és a fiú volt az egyetlen aki kiállt mellettem.Vagyis csak ezt hittem.Összejöttem vele,nyíltan felvállaltuk az egészet,ő lesz.arta mit gondolnak róla a többiek,hisz ő volt az osztály fenegyereke,nekem pedig úgysem volt vesztenivalóm,mert a bnőim utáltak.Nos ezek után mégjobban megvetettek,a fiú pedig két hét után minden figyelmeztetés nélkül kidobott,úgy hogy meg se mondta,azt sem hogy miért,majd úgy adta elő az osztálynak,hogy sajnálatból járt velem,meg mert kellett neki vki hirtelen.

Az az év maga volt a pokol...mondanom sem kell minndeki rajtam röhögött,és a fiú lett a királycsávó...

Azóta megbocsátottam neki,mindenkivel kibékültem,majd a csávó végülis másfél év után megmondta hogy annak idején azért dobott ki,mert mindennap össze voltunk zárva...

De ez csak az én történetem,ismerek ellenpéldát is rá.

2009. szept. 7. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:
csak akkor, ha szakítotok. de akik együtt járnak, általában nem ezt tervezik.
2009. szept. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!