Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemgáz az ha az osztálytársammal járok? Úgyértem ebből fakadhatnak valamiféle problémáK?
nem gáz, de ha egyszer szakítotok, akkor utána még évekig minden nap látni fogjátok egymás fejét, és valamelyikőtök szarul fogja magát érezni. esetleg szét fogjátok egymást szivatni, mint ahogy az a mi osztályunkban is történni szokott.
én emiatt nem járnék soha osztálytárssal.
Hát én eléggé rosszul jártam,mert összejöttem az osztály patkányával,mindig is utáltam,viszont tudtam hogy ő odavolt értem.Akárhányszor beszélni akart velem,leráztam stb. Aztán tavaly előtt összevesztem az összes bnőmmel az osztályból,és a fiú volt az egyetlen aki kiállt mellettem.Vagyis csak ezt hittem.Összejöttem vele,nyíltan felvállaltuk az egészet,ő lesz.arta mit gondolnak róla a többiek,hisz ő volt az osztály fenegyereke,nekem pedig úgysem volt vesztenivalóm,mert a bnőim utáltak.Nos ezek után mégjobban megvetettek,a fiú pedig két hét után minden figyelmeztetés nélkül kidobott,úgy hogy meg se mondta,azt sem hogy miért,majd úgy adta elő az osztálynak,hogy sajnálatból járt velem,meg mert kellett neki vki hirtelen.
Az az év maga volt a pokol...mondanom sem kell minndeki rajtam röhögött,és a fiú lett a királycsávó...
Azóta megbocsátottam neki,mindenkivel kibékültem,majd a csávó végülis másfél év után megmondta hogy annak idején azért dobott ki,mert mindennap össze voltunk zárva...
De ez csak az én történetem,ismerek ellenpéldát is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!