Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chris1910 kérdése:
Szerintetek előnyös ha az osztálytársammal járok? 16/F
hát az én tapasztalataim szerint abszolut nemjo' osztálytársal kavarni :)
2010. ápr. 6. 09:26
Ameddig együtt jártok, előnyös. De ha véletlenül összevesznétek, rendkivül kínos helyzetbe kerülsz!
2010. ápr. 6. 09:26
Egyáltalán nem. Persze mindenki megpróbálja és utána rájön, hogy nem okés. :)
2010. ápr. 6. 09:32
szerinted előnyös hogy ha majd szakítotok akkor megosztjátok az embereket és mehet a fröcsögés és utálkozás?
2010. ápr. 6. 09:35
Egyáltalán nem előnyös! Gondolj bele pl abba hogy mi lenne ha összevesznétek?
2010. ápr. 6. 09:37
Már jártam és vége lett mert nem szerettem a srácot és azóta annyira kerüljük egymást amennyire tudjuk szóval nem ajánlom, inkább keress valaki mást.
L18
2010. ápr. 6. 10:31
szerintem nem jó 5let, én sosem jártam osztálytárssal, de visszagondolva, hál istennek, hogy nem. Több pár is volt az osztályban, illetve több kavarás is volt. Mindig ez volt a téma. Ha már 1 kis vita is volt a párok között, az egész osztály arról susmogott, hogy hűha szakitani fognak, felfújták a dolgot..... Ha szünetben mással beszélgetsz és nem a pároddal, ezzel is baja van a nagy többségnek. Ha szakítottok csak erről tud az osztály beszélni, ha szakítás után barátok maradtok, arról beszélnek mikor jönnétek össze újra.
Tényleg nem jó ötlet, legfeljebb úgy, ha osztályon belül nem vállaljátok.
2010. ápr. 6. 10:39
8/14 A kérdező kommentje:
Ne járj, mert 100% h rábaszol :D mert 16évesen biztos nem csak azt akarod h csak vele kavarj :D aztán jőő' a szakítás és gondolj bele még kb 2 évig szinte mindennep találkoztok és szar érzés lesz
2010. ápr. 6. 10:47
Én anno két évvel ezelőtt, nyár vége felé összejöttem az egyik osztálytársammal, mire elkezdődött a suli szétmentünk, de így is majdnem az egész osztály tudta hogy együtt voltunk, és nem is túl szépen szakítottunk, szóval szóba sem álltunk egymással 2 hónapig, bár aztán bocsánatot kért amiért bunkó módon szakított. Előtte nagyon jó barátok voltunk, utána viszont max haverként tudtam rá nézni, és mindig ott volt bennem egy rossz érzés, hogy jártam vele. Bár aztán megbukott, úgyhogy mostmár nem az osztálytársam, de semmiképp sem ajánlom.
2010. ápr. 6. 10:53
Kapcsolódó kérdések: