Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek előnyös ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chris1910 kérdése:

Szerintetek előnyös ha az osztálytársammal járok? 16/F

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én az osztály társammal járok! És imádom, mert nagyon sokat vagyunk együtt! Már lassan féléve vagyunk együtt de nem hiszem h az osztályt megosztaná a szakításunk, mivel neki is vannak barátai nekem is! Ő inkább a fiúkkal van jóba én meg a lányokkal...szal akkora megosztás nem lenne!
2010. ápr. 6. 19:56
 12/14 Aubrey* ***** válasza:
hááááttt hogy is mondják van az a szó... nem? De lehet a ti esetetekben ez más.
2010. aug. 5. 13:43
 13/14 anonim válasza:
Szerintem ez a lánytol/fiutol függ! Mert attol függ, hogy hogy fogja föl az a másik pár. Hogyha olyan akkor szerintem maradhattok barátok. De ez tölle függ! Tehát te ismered. De ha nem olyan akkor ráfáztál!
2010. szept. 13. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
énis osztálytársammal járok lassan 1 éve és nagyon jol elvagyunk. de nem akarok belegondolni, hogy mi lenne ha szakítanánk mer az ugy eléggé szar érzés lenne, főleg hogy mindennap találkozunk, bár kituggya igy nagyobb esély van békülni is :) 16F
2010. okt. 5. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!