Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járok az osztálytársammal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járok az osztálytársammal. Lécci adjatok tanácsot! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma dél óta körülbelül. Ahogy eltelt egy szünet, másik szünetben már a többi osztálytársunk előtt átkarolt. (én nem karoltam vissza) Kicsit meglepődtem, deh nem szóltam semmit. Utána elég sokszor karolt át. Ültünk egymás mellett és megfogta a kezem. Én meg mondtam neki h csak 1 órája járunk... És kivettem a kezem. Jól tettem? Én vok naon régimódi, h ez túl gyors vagy jól tettem? pl van egy bnőm msnen megbeszélte egy sráccal h járjanak másnap taliztak és már smaciztak... Nah én ilyen nem leszek!!!
2009. jún. 9. 17:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát az írásodat megnézve szerintem 11éves vagy.Ezt nem bántásnak mondom csak szerintem ennyi idősen abba menj bele amit jónak érzel.Ha neked a kézfogás sok akkor sok.Ez nem a régimódiság kérdése. Soksikert:)
2009. jún. 9. 17:34
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Azért egy átkarolásban nincs semmi. Most azt hiszi, hogy szégyelled.
2009. jún. 9. 17:35
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

:D

mennyi idős vagy?!

4/27 anonim ***** válasza:
100%

háááát...

nem tudom,szerintem egy óra után simán belefér,hogy átkarol és megfogja a kezed...végülis jártok,szeret és csak ki akarja fejezni,hogy mennyire fontos vagy neki,de nem úgy hogy rögtön lesmárol...

Azt gondolom ez tök oké.

Hány évesek vagytok?

14/L

5/27 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de mit vártál? Hogy majd 1 hónap múlva karoljon át meg fogja meg a kezed, vagy mi? Nemigazán értem. Amúgy szeritem te nemigazán vagy tisztába ezzel a "járás" dologgal. Hogyha tisztában lennél vele nem kérdeznél ilyeneket hanem magadtól éreznéd hogy mikor mit csinálj. Igen, most nyugodtan lehet pontozgatni meg bunkózni, de ez van ...
2009. jún. 9. 17:44
 6/27 A kérdező kommentje:
Én 14 vok ő meg 15...
2009. jún. 9. 17:58
 7/27 anonim ***** válasza:
40%

:) Jól teszed, hogy nem leszel olyan, mint barátnőd, aki egyik napról a másikra smacizik egy sráccal.:)

Szerintem a srác még nem elég érett, vagy túlságosan szerelmes beléd, vagy lehethogy dicsekedni akar vele, hogy vele jársz.:D Én is ezt mondtam volna a helyedben... nem kell elsietni a dolgokat. Amúgy szerintem pár nap(esetleg hét) járás után jöhet a kézfogás, aztán mikor már tudod, hogy tiszta szívedből szereted, és bízol is benne, akkor jöhet a csók.:) Ha majdnem minden nap taliztok (mivel osztálytársak vagytok), akkor sztem pár hét után bekövetkezhet a csók. Bár nekem tetszik egy srác most a suliban (már 2-3hónapja), akivel ha végre összejöhetnék, akkor akár rögtön meg is csókolnám első nap.:D Lehethogy az osztálytársad is így van vele... már régóta kívánt, ezért szeretne minél előbb eljutni a csókig.:) Szerintem ne add meg magad, várj vele, amíg úgy nem érzed, hogy meg szeretnéd tenni. Húzd egy kicsit az agyát.:D

16/L

2009. jún. 9. 18:13
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
jézusom... akkor mondd már meg kedves előttem szóló, hogy addig a másfél két hétig, amíg nincsen kézfogás, miből áll a járás? mennek egymás mellett? beszélgetnek? esetleg arcra puszi? vááárj. ezt úgy hívják, hogy barátság! nem járás. de engem még a barátaim is átkarolnak néha. furcsa.
2009. jún. 9. 18:22
 9/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak csak ennyit tok mondani: cccssszzzzzzzzz
2009. jún. 9. 18:25
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
onnantól kezdve, hogy kimondják: járnak, onnantól ők egy pár. a párok meg többnyire kézenfogva járnak, élvezik az életet. a szexet szokták halogatni, nem a kézenfogva járást, meg az átkarolást. szóval a válaszom az, hogy nem régimódi vagy, hanem csak félsz egy kapcsolat velejáróitól.
2009. jún. 9. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!