Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok az osztálytársammal. Lécci adjatok tanácsot! Mit tegyek?
háááát...
nem tudom,szerintem egy óra után simán belefér,hogy átkarol és megfogja a kezed...végülis jártok,szeret és csak ki akarja fejezni,hogy mennyire fontos vagy neki,de nem úgy hogy rögtön lesmárol...
Azt gondolom ez tök oké.
Hány évesek vagytok?
14/L
:) Jól teszed, hogy nem leszel olyan, mint barátnőd, aki egyik napról a másikra smacizik egy sráccal.:)
Szerintem a srác még nem elég érett, vagy túlságosan szerelmes beléd, vagy lehethogy dicsekedni akar vele, hogy vele jársz.:D Én is ezt mondtam volna a helyedben... nem kell elsietni a dolgokat. Amúgy szerintem pár nap(esetleg hét) járás után jöhet a kézfogás, aztán mikor már tudod, hogy tiszta szívedből szereted, és bízol is benne, akkor jöhet a csók.:) Ha majdnem minden nap taliztok (mivel osztálytársak vagytok), akkor sztem pár hét után bekövetkezhet a csók. Bár nekem tetszik egy srác most a suliban (már 2-3hónapja), akivel ha végre összejöhetnék, akkor akár rögtön meg is csókolnám első nap.:D Lehethogy az osztálytársad is így van vele... már régóta kívánt, ezért szeretne minél előbb eljutni a csókig.:) Szerintem ne add meg magad, várj vele, amíg úgy nem érzed, hogy meg szeretnéd tenni. Húzd egy kicsit az agyát.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!