Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok az osztálytársammal. Lécci adjatok tanácsot! Mit tegyek?
te egy akkora hülye vagy...mennyé babázni b+ :S
az ilyeneket mint te le kéne lőni :@
Az előző hülyeséget nem én írtam ám!
De én mindenképpen "szakítanék" a sráccal.
Főleg ha esetleg ő tényleg szerelmes beléd, Te meg csak barátként tekintesz rá. Nem korrekt vele szemben.
Inkább várj egy olyan fiúra, akit tényleg szeretsz, mint hogy minél korábban legyen egy "barátod".
Utolsó előtti válaszolónak: Bekaphatod és nagyon szépen írtam... A te fajtádat kínozni kéne!!!
Utolsó válaszolónak: a srác is így érez... csak tetszünk egymásnak... Egyikőnk sem szerelmes... Végülis ha jobban megismerjük egymást ak majdcsak egymásba szeretünk, ha nem ak vége...
basszus.. 14 vagyok..és már 1mp-be én smároltam le a pasimat..1éve 1ütt vunk..:) nemvok szűűz..:) és vigyázrááám.:) igazu h van köztünk 14év..de ha igazán szereti 2 ember 1mást..nem a korkülömbség számít..:)
am meg.. nemolyan a felfogásod mint a mai korban..nemazt mondom h. 1mp-be dugjatok..:D xD hanem h ne legyél..félénk.:) nyomassad neki.:)
23:47nek jól olvastam h 14év van közted meg a pasid között? és h már nem vagy szűz? betöltötted már a 14et mikor megfektetett a srác? mert ha nem akkor szép kis bűncselekményt követett el, mert gyermekkorúval létesített szexuális kapcsolatot...nem bírom felfogni, hogy itt tartanak a mai fiatalok :S
20/L
tegnap 23:47
Tanulj meg írni. Jobban jársz vele, mint a ribanckodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!