Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok az osztálytársammal. Lécci adjatok tanácsot! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma dél óta körülbelül. Ahogy eltelt egy szünet, másik szünetben már a többi osztálytársunk előtt átkarolt. (én nem karoltam vissza) Kicsit meglepődtem, deh nem szóltam semmit. Utána elég sokszor karolt át. Ültünk egymás mellett és megfogta a kezem. Én meg mondtam neki h csak 1 órája járunk... És kivettem a kezem. Jól tettem? Én vok naon régimódi, h ez túl gyors vagy jól tettem? pl van egy bnőm msnen megbeszélte egy sráccal h járjanak másnap taliztak és már smaciztak... Nah én ilyen nem leszek!!!2009. jún. 9. 17:31
11/27 anonim válasza:
hű ettől most nagyon megijedtem:D szerintem gondold át ezt a járás dolgot. ha hozzád sem érhet, mitől járás a járás? nem tudom, szerintem egy kapcsolatnak legyen testi része is. legalább a kezedet hagy fogja már meg szegény fiú:D
12/27 anonim válasza:
Mi az a ccccsssszzzz?
Ez valami új szleng a fiatalok között?Jelentése?
13/27 A kérdező kommentje:
A jelentése az, h nem tok rá mit mondani... Én pl arra értettem h bunkó az illető... Deh sok mindenre szokták mondani...
2009. jún. 9. 18:39
15/27 anonim válasza:
nem bunkó vagyok, hanem őszinte. itt meg az a lényeg, nem? nem pátyolgató válaszokra van szükség. ha kérdezel valamit, akkor vállald a felelősséget, hogy lehet, hogy valami olyan válasz érkezik, ami nem fog neked tetszeni. de amint látjuk a pontozásból, mások szerint többnyire igazam van.
16/27 A kérdező kommentje:
Én szerintem van igazad, ugyanis én nem szoktam lepontozni senkit, h ne legyen kevés %-a!!!
2009. jún. 9. 19:10
17/27 anonim válasza:
Szerintem a kézfogást meg átölelést igazán meg lehet engedni. Ha már szereted, ennyi áldozatot megér, nem?
18/27 A kérdező kommentje:
Ma dél óta járunk. Nem szeretem. Kedvelem, szeretek vele beszélgetni, mert jófej és humoros =)
A baj h osztálytársak, meg suli, tanárok előtt csinálja... Már a matek meg a biosz tanár is erről beszél :S
2009. jún. 9. 20:18
19/27 anonim válasza:
Jah, ha nem szereted, akkor mi a fenének "jártok"?
Azt hittem, Te egy normális, aranyos kiscsaj vagy. :(
20/27 A kérdező kommentje:
Szeretem, kedvelem. Deh szerelmes nem vok... Komolyan sajnálom h megváltozott a véleményed... :(
2009. jún. 9. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!