Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a vizsgaidőszakot?
Azért egy vizsgaidőszak komolyabb dolog, mint egy érettségi. Ráadásul neki ez az első, szóval még azt sem tudja, hogy hogy mennek a dolgok. Szerintem is értsd meg, és semmiképp ne hisztizz, lesz anélkül is elég stressz az életében.
Amúgy ha szeret, vizsgaidőszak után biztosan minden visszaáll a rendes kerékvágásba, azt a másfél hónapot meg fél lábon is ki lehet bírni.
Hagyd, hogy ő ossza be az idejét. Ha azt mondja, hogy most nem alkalmas, mert tanulnia kell, akkor fogadd el.
Egy vizsgaidőszak elég stresszes tud lenni, és ha vmi komolyabb szakon van, akkor azért elég kemény is.
Nos amit a barátnőm mindig elront az az, hogy fel tud idegesíteni azzal, ha eljátssza a bánatosat napokig, amikor nem tudok vele találkozni, és ugyanígy vizsga miatt 1-2 órával később tudok csak vele találkozni, erre meg lemondja azt, hogy elmentünk volna moziba.
Ettől függetlenül nekem több időm lesz vizsgaidőszakban mint a félév során, mivel csupán 4 vizsgám lesz, de 2-től nem félek, egyből van megajánlott... Kipihenhetem a félévemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!