Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészültem. Ez megteszi?
ha ilyenre gondolsz, tedd csak meg, nem vagy ép eszű...
NEHOGYMÁR MEGÖLD MAGAD!!!! az idő a legjobb gyógyszer
Nem vagyok benne biztos, de szerintem ha elég nagy adagot nyomsz be, akkor tuti a siker.
Csak hajrá.
A szeretteidnek biztosan jobb lesz, ha megteszed. Igaz, hogy K*BASZOTTUL fog nekik fájni, de ez végül is kit érdekel. Gyenge az idegrendszered, rinyap*csa vagy, hajrá, csináld. Jobb lesz nekik nélküled, meg az önzőséged nélkül.
Hülye p*csa. Feküdj le, és aludd ki magad.
úgyse teszed meg... én lebeszélni nem foglak a te /nyomorúságos/ életed
állj talpra és szedd össze magad
amúgy igen tutira vége, de ahhoz sokat kell nyomni
Szerintem sétálj fel az autópályára és ugorj egy kamion elé!
De ha már úgy is öngyilkos akarsz lenni , akkor előtte tedd már meg nekem légy szíves, hogy 1-2 embert megölsz előtte mert pár ember csípi a csőrömet aztán neked úgy is mindegy...
Jajjmár most azt várod, hogy lebeszéljünk róla és sajnáljunk? Annyira nem bírom az ilyet ... aki megakarja tenni, mert ennyire gyenge, gyáva, és önző az meg is teszi, nem pedig rinyál itt ... SZÁNALMAS !!!
És ha fájlalja a pici szíved az igazságot amit írtam, nyugodtan pontozz le, de hányni tudok az ilyen emberektől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!