Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk szakítanátok a bnőtökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szakítanátok a bnőtökkel ha elmennétek vele bulizni és berúgna?

Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy ti ezt megalázónak vagy ribancosnak tartjátok egy lánynál ha a SZÜLETÉSNAPJÁN egy kicsit többet iszik a kelleténél ..?!
2010. dec. 4. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

Neeem, nem bűn!!!

Csak hülyeség a részegség, és a mértéktelen piálás.

Ha tudod tartani a mértéket, akkor oké, bár akkor sincs értelme. De hogy berúgj az már túl undorító.

2010. dec. 5. 20:17
 22/25 anonim ***** válasza:
85%

El kéne olvasni a kérdést. Itt nem arról van szó hogy a csaj a földig issza magát. Hanem arról hogy a szülinapján kicsit becsípett. Hol lenne ez gáz? Ez egy teljesen normális dolog. Ki az aki úgy megy bulizni hogy egy kortyot sem iszik sosem?

Kérdező, ez egyáltalán nem ribancos, hogy szimplán jól érezted magad. Amíg nem fetrengsz a földön, meg nem hánysz, addig oké. Nehogy már az ember a szülinapján ne rúghasson ki a hámból! Hol éltek ti?

2010. dec. 5. 21:00
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

08:19 Te vagy a példaképem! Vasárnap reggel, negyed kilenckor sikerül beszakértened egy ilyen oltásokkal teletűzdelt választ. Hogy valakinek ilyen kifinomult humora legyen, az számomra máig elképzelhetetlen volt, de hogy mindezt a reggeli müzli mellet sikerült produkálnod, így ez még egy fokkal növeli a feléd irányuló tiszteletemet.

Amúgy azt vágod hogy egy igazi balf*sz vagy?!

Hát persze hogy vágod, bizonyára sokszor mondták már a nagyok és a gonosz menő fiúk a suliban.

Szánlak!

2010. dec. 6. 03:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Alapból nagyon vidám, nevetős természetű vagyok. És voltam már rendesen becsiccsentve,amire az exem egyfolytában emlékezetetett..és mindig éreztette velem, hogy szégyeljem magam..holott ő is volt már anynira berúgva fiatalon..

Pláne mindig azzal szégyenített meg, hogy ilyenkor nekem biztos mindegy kinek teszem szét a lábam..annyira dühös lettem rá, hogy megmondtam neki, hogy szerencsére nem vagyok átjáróház, és nem rólam mondható el, hogy végigkef--tem fél Budapestet...!!!

2010. dec. 6. 12:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Ui: mivel egyfolytában engem hibáztatott és érzelmileg zsarolt, betelt a pohár..álszent volt és közben meg nekem prédikált..
2010. dec. 6. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!