Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk szakítanátok a bnőtökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szakítanátok a bnőtökkel ha elmennétek vele bulizni és berúgna?

Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy ti ezt megalázónak vagy ribancosnak tartjátok egy lánynál ha a SZÜLETÉSNAPJÁN egy kicsit többet iszik a kelleténél ..?!
2010. dec. 4. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%

Én nem iszok alkohol. Ha egy több éves kapcsolatban a barátnőm egyszer lerészegedik, akkor az üzenet nekem, hogy nem tart engem fontosnak. Ez szakításhoz vezet.

Egy fiatalabb kapcsolatban is bánt, de túl tudnám tenni rajta magam.

2010. dec. 4. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

Gondolj már bele, milyen undorító, ha egy csaj részeg.

Igen, fiúnál is az, de most nem arról van szó.

Én nem szakítanék ilyennel, mert nem is lenne részegeskedős barátnőm. Ahogy például cigis barátnőm se lenne.

2010. dec. 4. 21:40
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Akkor szakítanék, ha nem inna.
2010. dec. 4. 21:54
 14/25 anonim válasza:
100%
Ha folyamatosan berúg , akkor dobd ki !
2010. dec. 4. 23:38
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
biztos fiatal vagy igyál ameddig birsz:D ha emiatt szakít akkor ünneprontó:P
2010. dec. 5. 00:09
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

az én volt barátom közölte, hogy nem ihatok, és semmi ilyet nem csinálhatok...

többek közt ezért lett vége. :)

17L

2010. dec. 5. 00:34
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Ti mekkora hülyék vagytok!

Igyatok, roncsoljátok az agyatokat, úgyse lesz rá már szükség.

egyik azt írja akkor szakítana, ha nem inna. Mekkkora gyökerek vannak itt. Valaki azt írja fiatal vagy igyál, amennyit csak bírsz. Hát ehhez csak gratulálni tudok.

Igyátok széjjel a fejeteket, rúgjatok be, hiszen fiatalok vagytok! Vagy várjunk csak...a pia nem véletlenül van 18 felett...

És igen, én megalázónak tartanám, hogyha egy csaj többet inna a kelleténél. Alapból nem járnék egy piás lánnyal.

2010. dec. 5. 08:19
 18/25 A kérdező kommentje:
ha elolvasnátok azt az 1 mondatot ami le van irva h SZÜLINAPKOR!!!!! sztem nem olyan nagy bün.. és attól még nem piás egy lány hogy 1x egy évbe a születésnapján jól érzi magát...a pasiknak talán mindig szabad inni az nem bün?
2010. dec. 5. 09:25
 19/25 anonim ***** válasza:
36%

Az is hülyeség ha egy fiú iszik, de nem azt kérdezted.

Amúgy meg tökre mindegy, hogy szülinap vagy bármi más, ugyanolyan undorító, és régen rossz, ha pia kell, hogy jól érezze magát.

2010. dec. 5. 17:58
 20/25 A kérdező kommentje:
18. szülinapon a pia bün? : ( ne mondjátok már
2010. dec. 5. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!