Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el anyunak hogy van barátom?

Figyelt kérdés
Már lassan másfél hónapja van egy 17 éves barátom én 14 éves vagyk 1 hónap múlva leszek 15. Anyumék elég maradiak ezért szerintem nem örülnének neki , már ott aludtam nálla és le is feküdtünk nem bántam meg mert tudom hogy szeret és már sokszor beis bizonyította. Keresztanyukámmal szoktam megbeszélni ezeket a dolgokat ő mondta hogy ne mondjam el neki. Egynelőre nem akarom , de jó lenne már elmondani mert nem szeretek hazudni. Persze azt nem mondanám el hogy ott aludtam és lefeküdtünk , de jó lenne már tudniuk hogy van barátom.
2010. dec. 4. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Szüleid együtt vannak???

Ha igen, akkor kérdezd meg, hogy hogyan ismerte meg aput.

2010. dec. 4. 19:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen együtt vannak anyumnak ő volt az első barátja és apumnak is anya az első barátnője 17 évesen!!! :(
2010. dec. 4. 19:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval 17 évesek voltak!
2010. dec. 4. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Cső anya! Van barátom!
2010. dec. 4. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: minél tovább halogatod, annál jobban ki fognak akadni, hogy eltitkoltad előlük. Szerintem egyszerűen mondd meg anyudnak, esetleg beszéld meg a barátoddal, hogy hazaviszed, és bemutatod az ősöknek. Ha felveszi a jobbik modorát (értem ez alatt jólnevelt fiú, aki nem csak 'azt' akarja, arról nem kell tudniuk, hogy már megvolt), még jól is elsülhet a dolog.
2010. dec. 4. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van!
2010. dec. 4. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Brrrr!!!

Ágyba vitt, nem bántad meg, 14 éves vagy stb.

Nem is csodálom majd, ha piszkosul kiakadnak a szüleid.

Mindenesetre ezt ne titkold el előlük, mert ha tettél valamit, vállald el.

2010. dec. 4. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Huha az igen, egy hónap után tudod mennyire szeret, mert be is bizonyította, te jó ég. Ha az én lányom lennél, biztos nem fiúznál, max 18 évesen legközelebb, elég felelőtlen vagy. 14 évesen ott alszol valakinél akit egy hónapja ismersz? Ez azért elég erős. De ha a szüleid ilyen engedékenyek, hogy gond nélkül arra császkálsz amerre akarsz, akkor ez sem fog nekik problémát okozni, ha bejelented pasid van.
2010. dec. 4. 23:28
 9/9 A kérdező kommentje:
KOllégista vagyok , és a fiút már 1 éve ismerem.
2010. dec. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!