Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyunak?
Figyelt kérdés
2 hete szakítottam a barátommal. Csütörtökön találkoztam egy másik sráccal, aki hogy is mondjam... életem szerelme nagyon szeretem! És ő is engem. De anyu úgy tudja, hogy még a régi barátommal vagyok, de viszont ő 200km-re élt. Ő meg itteni, és nem tudom mindig azt mondani, hogy a barátnőmmel vagyok... :S:S:S
Valami ötlet? Nem akarok titkolózni, de elmondani se akarom, mert lehet hogy eltíltana tőle.. :S:S
2010. szept. 1. 20:16
1/10 anonim válasza:
csütörtökön találkoztál vele? de hát még csak szerda van
2/10 nielindi válasza:
ahhh... gondolom az elözö pasid is az elején életed szerelme volt...
3/10 A kérdező kommentje:
múlthét csütörtökön. amúgy nem, ő nem tetszett ennyire, mint ő....
2010. szept. 1. 20:18
4/10 anonim válasza:
Egy tapasztaltabb szülő hamarabb megérzi egy illetőről,ha "gázos" és okkal félthet tőle.
5/10 anonim válasza:
Mondd meg anyádnak, hogy szakítottál a régi pasiddal. Ezután várj egy pár hetet, addig hanyagold az újjal az aktív kapcsolatot, utána mondd anyádnak, hogy van új. Felesleges titkolózni, abból soha se sül ki semmi jó.
6/10 anonim válasza:
terv:
még ma mond:
-anya, szakítottam a pasival már nagyon rég, (mondjuk) 1 hónapja csak nem mertem elmondani
1hét múlva:
-anya tetszik nekem egy közeli srác aki a közelben lakik.
7/10 anonim válasza:
hát most tök mind1
ha őt szereted, akk anyukád csak nem tilt el tőle :P
8/10 anonim válasza:
És abból kiindulva, hogy anyád még tiltja a pasikat, te egy kis csitri vagy, és ezt az érzést ne hívd igaz szerelemnek. De azért sok szerencsét.
9/10 anonim válasza:
Minnél előbb elmondod annál jobb
10/10 anonim válasza:
titkolózzál tovább!!! sose mond el anyádnak mert ki fog belezni ha meg tudja!!! 1. oda pörköli a csiklódat aztán letépi a füleidet és FELNYÁRSALJ! vagy titkolózz vagy menny Afganisztánba katonának!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!