Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el anyunak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyunak, hogy idősebb barátom van?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és egy 25 éves fiú a barátom. Anyuék nem tudják. Mivel ez még nagyon a kapcsolat eleje, "titokban" vagyunk együtt, csak pár barátunk tud rólunk. Tudom, előbb utóbb úgyis ki fog derülni ez az egész. Hogy mondjam el anyuéknak, hogy ne legyenek rám emiatt mérgesek?

Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Bunkók kíméljenek!!!

2010. júl. 21. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

8 év...szüleim között is ennyi korkülönbség volt.

A szerelem amúgy sem számok függvénye...

2010. júl. 21. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Anya,ne ijedj meg de van egy barátom,aki 25 éves.
2010. júl. 21. 14:42
 3/14 Funktasztikus ***** válasza:
100%
anyu barátom van.. nem korom beli mert azok olyan éretlenek csak dugás anh meg ivászat.. ö olyan más gyengéd és már nőnek tekint és nem csak meg akar huzni.....nah ezt ird körül..
2010. júl. 21. 14:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd be nekik. Ha megismerik, megnyugszanak.
2010. júl. 21. 14:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Anyu, van egy barátom! Slussz plassz, aztán részletezed, van millió ilyen kérdés....
2010. júl. 21. 14:45
 6/14 anonim válasza:
100%

A téma elővezetését nagyban fogja befolyásolni az is, szűz vagy-e még... mert tudvalevő, hogy az idősebb fiúk csak AZT akarják a (fiatal) lányoktól...

Nem árt felkészülnöd az ilyen vádakra sem ;)

2010. júl. 21. 14:49
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

"anyu barátom van.. nem korom beli mert azok olyan éretlenek csak dugás anh meg ivászat.. ö olyan más gyengéd és már nőnek tekint és nem csak meg akar huzni.....nah ezt ird körül.."

Nálam ez fordítva volt. Én 25 évesen kerestem csak a dugást a lányoknál. 18 évesen még elég érzelgős voltam.

Egyszer lejátszanék egy felvételt amikor a 30 körüli barátaim beszélgetnek a 17-18 as kis csajaikról. Azt hiszem egy világ omlana bennük össze.

A kérdésre válaszolva. Ennél durvább korkülönbség is van. Ez falun elmegy, de ha fősulira mész biztos kirúgod.

2010. júl. 21. 14:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

igen, tudom a 8 év nem olyan sok, de azért ebben a korban mégsem ez a legjobb szerintem. jobb vele, mint egy korombelivel, mert sokkal komolyabb mint a többiek általában.

Ezelőtt volt egy 3 éves kapcsolatom, szóval már nem vagyok szűz. Vele még nem feküdtem le, de nagyjából biztos vagyok benne, hogy nem csak azt akarja. Arra kereshetett volna egyszerűbb lányi is, akiért nem kell ennyit küzdeni...

2010. júl. 21. 14:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is 17 éves vagyok,és én is kavargok egy 25 évessel. :) Szüleim közt 12 év van,szóval nem szóltak bele. Mondjuk a srác elég fiatalos,de én egyszerűen csak mondtam hogy szeretném h átjöhetne hozzám egy srác,kérdezték hány éves,elmondtam,átjött,szimpatikus volt nekik,nem volt gubanc. :)
2010. júl. 21. 18:17
 10/14 anonim ***** válasza:
"szia anyu van egy barátom aki 25 éves és még néger is! örülsz neki?"
2010. júl. 24. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!